Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

«Χαμός» με τους «χάκερ» στα Τρίκαλα σε email και κινητά τηλέφωνα…

Από προεκλογικά sms μέχρι «χακάρισμα» email, αντιμετωπίζουν Τρικαλινοί, πέρα του γνωστού «ιού» που πέρασε μέσα από το facebook και έχει αναστατώσει τους χρήστες της γνωστής κοινωνικής σελίδας.Πολλοί Τρικαλινοί, έχουν δεχθεί την «επίθεση» στο email τους και στέλνονται μηνύματα ότι .
έχουν παγιδευτεί στο εξωτερικό χωρίς χρήματα, ενώ οι «χάκερ», βρήκαν και τις εκλογές και «χακάρουν» κινητά τηλέφωνα υποψήφιων στέλνοντας μηνύματα.
«Θύμα» και ο υποψήφιος Δήμαρχος Τρικκαίων Μιχάλης Ταμήλος που φέρεται μέσα από sms να ζητά την στήριξη των δύο υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του Βασίλη Νάκη και Βασίλη Κωνσταντάκο.

Το μυαλό όλων έχει πάει σε «χάκερ» από το… Γαρδίκι, που προφανώς απολαμβάνει την αναστάτωση που έχει προκληθεί. Πάντως οι δύο υποψήφιοι δηλώνουν άγνοια για την υπόθεση, αλλά κάποιοι για προσωπικό όφελος επιχείρησαν να εκμεταλλευτούν την υπόθεση και δεν απουσίασαν οι …ρουφανιές για …εκδούλευση προς τον κ. Ταμήλο δίνοντας του και συγκεκριμένα ονόματα ανύποπτων που τους «βάπτισαν» ως «χάκερ» (!!!).

Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan