Σάββατο, 6 Νοεμβρίου 2010

“Ξέρω την Καλομοίρα, τον Sakis, την Παπαρίζου και την Μπουλέ!”

Άρωμα από Ελλάδα για την Britney Spears
Τι σχέση έχει η Britney Spears με την Καλομοίρα, τον Σάκη Ρουβά, την Έλενα Παπαρίζου και τη Νάντια Μπουλέ;

Όσο περίεργο και  αν φαίνεται, η φήμη των παραπάνω έχει φτάσει στην άλλη άκρη της γης και στα… αφτάκια της Britney!

Μιλώντας στο μουσικό πόρταλ, www.tralala.gr, η Britney είπε ότι γνωρίζει την Καλομοίρα, τον Sakis, την Έλενα Παπαρίζου και τη Νάντια Μπουλέ!

Φαίνεται πως η Spears είναι ενημερωμένη για όλα τα καλλιτεχνικά δρώμενα… σε όλα τα μήκηκαι πλάτη της γης!

Δήλωσε μάλιστα, ότι είναι μεγάλη θαυμάστρια της  Καλομοίρας και πως αγαπά το Secret Combination!

Εκτός όμως από  την Καλομοίρα, η γλυκιά σταρ αγαπά  και την χώρα μας την οποία όπως είπε θέλει να επισκεφτεί.

«Έχω ακούσει  πολύ καλά πράγματα για την νυχτερινή  ζωή της Ελλάδας και ότι  είναι η τέλεια χώρα για διακοπές! Έχω επίσης ακούσει ότι οι Έλληνες  άνδρες μένουν με τους γονείς τους μέχρι  να γίνουν 30, είναι εκπληκτικό», είπε στη συνέντευξη για την χώρα μας η Britney.

Σε ερώτηση τι θα συμβούλευε ένα 16 κορίτσι που θα ήθελε να γλινει τραγουδίστραι η Spears είπε ότι  θα της πρότεινε να περιμένει.

«Ξεκίνησα τόσο νέα και έχασα  πολύ σημαντικά συγκεκριμένα πράγματα. Επίσης, νομίζω ότι δεν είσαι αρκετά μεγάλος για να παίρνεις τέτοιες αποφάσεις όταν είσαι 16. Αλλά εάν είναι κάτι που πραγματικά θέλεις να κάνεις και αυτό είναι το πάθος σου, τότε το πιο σημαντικό πράγμα είναι να πιστέψεις στον εαυτό σου και να τον προκαλείς», ανέφερε η Britney.

Όταν η δημοσιογράφος ζήτησε να μοιραστεί μαζί της ένα από τα πιο τρελά και αστεία περιστατικά του να είσαι η Britney Spears εκείνη είπε: «Μια φορά ήμουν σε ένα κατάστημα καλλυντικών. Εκεί έτυχε να στέκομαι δίπλα από μια τεράστια χάρτινη αφίσα που απεικόνιζε εμένα να κάνω promo στο άρωμά μου , το Fantasy! Τότε, ένα μικρό κορίτσι και η μαμά της πέρασαν από δίπλα και το κορίτσι με έδειξε και είπε στην μαμά της: Μαμά… Γιατί έχουν δύο από αυτές τις αφίσες?! Αυτό ήταν ξεκαρδιστικό».

Εν αναμονή  λοιπόν της άφιξης της σταρ και  στην χώρα μας…

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan