Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Ολυμπιακός: Δυο βδομάδες έξω ο Ιμπαγάσα

Τελικά, οι φόβοι για την κατάσταση του Ιμπαγάσα (ότι μπορεί να έμενε ακόμα και ένα μήνα εκτός δράσης) παρέμειναν… φόβοι.

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Αργεντινός επιβεβαίωσαν τις αρχικές εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου του Ολυμπιακού για θλάση πρώτου βαθμού και για απουσία περίπου 15 ημερών από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.


Αυτό σημαίνει ότι ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν μπορεί να υπολογίζει στον Ιμπαγάσα στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο στο γήπεδο Καραϊσκάκη, και σ' αυτό με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο. Ο Αργεντινός έχει πιθανότητες να προλάβει το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ σε περίπου τρεις εβδομάδες από τώρα. Κάτι που βέβαια, θα εξαρτηθεί από την πορεία της αποθεραπείας του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:
"Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Αριέλ Ιμπαγάσα υποβλήθηκε σήμερα, στο θεραπευτήριο Metropolitan, σε μαγνητική τομογραφία. Από τα αποτελέσματα της εξέτασης επιβεβαιώθηκε η αρχική εκτίμηση, σύμφωνα με την οποία ο ποδοσφαιριστής έχει υποστεί μυϊκή ρήξη πρώτου βαθμού αριστερού ορθού μηριαίου τετρακεφάλου. Υπολογίζεται ότι θα απουσιάσει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας για διάστημα περίπου δεκαπέντε ημερών".
Συνάντηση Μαρινάκη - Κόκκαλη
Συνάντηση μεταξύ του Βαγγέλη Μαρινάκη και του Σωκράτη Κόκκαλη παραγματοποιήθηκε το απόγευμα στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός.
Η συζήτηση των δύο ανδρών περιστράφηκε γύρω από την μεταβίβαση της «Θρύλος ΑΕ», τις λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου στην ΠΑΕ, αλλά και γενικά τα αγωνιστικά θέματα του Ολυμπιακού.
Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan