Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

«Θέλουμε 2,5 εκατ. ακατέβατα για Μιραλάς»


Αμετακίνητη και χωρίς καμία διάθεση «παζαρέματος» με τον Ολυμπιακό για την τιμή πώλησης του Κέβιν Μιραλάς είναι η διοίκηση της Σεντ Ετιέν. Όπως δήλωσε ο εκτελεστικός διευθυντής του γαλλικού συλλόγου, Ρολάν Ρεμεγιέρ, στην εφημερίδα «Le Progres», δεν πρόκειται να γίνει διαπραγμάτευση για το ποσό των 2,5 εκατ. ευρώ που ορίζεται ως οψιόν αγοράς του Βέλγου επιθετικού μέχρι τις 31 Ιανουαρίου...

«Έχουμε συμφωνήσει για ένα συγκεκριμένο ποσό. Η συμφωνία είναι επίσημη και επικυρωμένη από τη FIFA. Είτε θα ενεργοποιήσουν την οψιόν αγοράς μέχρι τις 31 Ιανουαρίου πληρώνοντας το ποσό αυτό είτε δεν θα το κάνουν και θα μιλήσουμε με τον μάνατζέρ του στο τέλος της σεζόν ή θα πωληθεί σε άλλη ομάδα. Αν μας προσφέρουν 2.499.000 ευρώ θα πούμε όχι! Δεν θα γίνει καμία διαπραγμάτευση. Υπάρχουν πράγματα που δεσμεύουν και τις δύο ομάδες. Θα μας δώσουν τα 2,5 εκατ. ευρώ, διαφορετικά δεν θα γίνει η δουλειά. Όταν υπάρχει συμφωνία σε κάτι, δεν κάνουμε πίσω. Τελείωσε! Δεν τίθεται θέμα για... παζάρια», ξεκαθάρισε ο Ρολάν Ρεμεγιέρ και πέταξε το μπαλάκι στον Ολυμπιακό.

«Δεν υπήρξε καμία επαφή με τον Ολυμπιακό. Άλλωστε δεν βλέπω το λόγο από τη στιγμή που υπάρχει μία συγκεκριμένη οψιόν αγοράς. Αυτή τη στιγμή ο Μιραλάς είναι η βεντέτα της ομάδας και οι Έλληνες είναι πολύ ευχαριστημένοι μαζί του. Η μπάλα βρίσκεται στο γήπεδο του Ολυμπιακού», τόνισε ο ο εκτελεστικός διευθυντής των «στεφανουά».


sportfm

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan