Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Ηλεία: Κρύφτηκε και έπιασε τη γυναίκα του, με τον εραστή της!

Άγριο ξυλο στη μέση του δρόμου - Η τραυματισμένη γυναίκα, είπε ότι βρήκε εραστή για να εκδικηθεί τον άντρα της...

Η υπόθεση που φέρνει στο φως η iliapress.gr, αρχίζει πριν από μήνες. Η 48χρονη γυναίκα αρχίζει να έχει προβλήματα με τον σύζυγό της και υποψιάζεται ότι αυτά οφείλονται σε τρίτο πρόσωπο, που έχει μπει ανάμεσά τους. Η γυναίκα αρχίζει να ρωτάει και κάποια στιγμή, βεβαιώνεται ότι ο άντρας της, έχει ερωμένη.

Αποφασίζει να τον εκδικηθεί και μάλιστα με το ίδιο νόμισμα. Η 48χρονη φροντίζει ο εραστής της να είναι πιο νέος και πιο εμφανίσιμος από τον άπιστο σύζυγο και... μετά από λίγες μέρες είναι η σειρά του συζύγου της να αρχίσει να υποψιάζεται πως η γυναίκα του τον απατά. Αποφάσισε να την παρακολουθήσει...


Το πρωί της Κυριακής (15-11-2010), κρυμμένος έξω από την υπηρεσία που εργάζεται η γυναίκα του, τη βλέπει να φεύγει, πριν την ώρα της και να μπαίνει βιαστική και αλαφιασμένη μέσα σε ένα αυτοκίνητο που την περίμενε. Πλησιάζει προσεκτικά για να βεβαιωθεί και βλέπει σκηνές που τον έκαναν... Τούρκο.

Έξαλλος, τους τραβάει έξω από το αμάξι και αρχίζει να τους δέρνει ανελέητα. Αμέσως μετά τον ξυλοδαρμό, ο σύζυγος τράπηκε σε φυγή και το παράνομο ζευγάρι πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα Πύργου για να τον μηνύσει. Για να γλυτώσει το αυτόφωρο ο σύζυγος, κοιμήθηκε σε φιλικό του σπίτι. Το περιστατικό δεν τελειώνει όμως εδώ...

Την επόμενη μέρα, ο σύζυγος περνούσε έξω από τα Δικαστήρια της Αμαλιάδας, όταν ξαφνικά είδε την άπιστη σύζυγο. Το αίμα ανέβηκε πάλι στο κεφάλι του. Της όρμηξε και άρχισε να τη δέρνει μπροστά στους έκπληκτους περαστικούς.

Η γυναίκα κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια του, έτρεξε στο Α.Τ. Αμαλιάδας και του έκανε δεύτερη μήνυση. Ο 50χρονος δεν πρόφτασε αυτή τη φορά να κρυφτεί και η Αστυνομία τον συνέλαβε. Κρατείται στο Α.Τ Αμαλιάδας και το πρωί θα οδηγηθεί στο αυτόφωρο.
Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan