Τετάρτη, 17 Νοεμβρίου 2010

Βίντεο-σόκ

Δείτε τις ανατριχιαστικές εικόνες του Reuters με το κοριτσάκι που του έριξαν οξύ στο πρόσωπο στο Αφγανιστάν και το βίασαν ενώ επέστρεφε από το σχολείο του. Το κοριτσάκι βρίσκεται στο νοσοκομείο και τρέμει στην κυριολεξία από τον φόβο. Αυτός είναι ο πολιτισμός του "Ραμαζάν μπερντέ" που έκανε Μέκκα χθές το πρωί τα προπύλαια του Πανεπιστημίου....


Αυτά τα ζώα δεν θα γίνουν ποτέ άνθρωποι. Ψεκάζουν με οξύ τα κοριτσάκια που πάνε σχολείο για να τα βιάσουν και αυτό είναι καθημερινό φαινόμενο στο Αφγανιστάν. Η φωτογραφία της ανήλικης με τα σημάδια της στο πρόσωπο είναι απο το REUTERS που σε ρεπορτάζ του προέβαλε και το σχετικό ρεπορτάζ, με βιντεοσκοπιμένες εικόνες από το κοριτσάκι στο νοσοκομείο και την μητέρα του να καταγγέλει πως το παιδί της βιάστηκε με οξύ την ώρα που επέστρεφε από το σχολείο. Όποιος πάντως δεν γνωρίζει και το μίσος που κρύβουν αυτοί οι Ισλαμιστές για τους "αλλόθρησκους'' είναι τουλάχιστον αφελής.
Το ξέρετε ότι το κοράνι τους επιτρέπει βιασμούς από 9 χρονών κοριτσάκια που τα ονομάζουν ΓΑΜΟΥΣ και και οι γραφές τους επιτρέπουν βιασμούς ακόμα και μωρών που τα ονομάζουν δήθεν ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΥΣ ΓΑΜΟΥΣ?
Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan