Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Τα τελευταία στιγμιότυπα από τη ζωή των σταρ του Χόλιγουντ

Οι σταρ του Χόλιγουντ ποτέ δεν σταματούν να δίνουν το «παρών» σε λαμπερές πρεμιέρες και events.

Άλλοι πάλι αποφασίζουν να αφήσουν για λίγο στην άκρη τη δουλειά κάνοντας βόλτες στα μαγαζιά ή περνώντας χρόνο με την οικογένειά τους.

Τέλος, υπάρχουν κι αυτοί που μένουν πιστοί στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Ας δούμε λοιπόν τι έκαναν τα λαμπερά πρόσωπα τα τελευταία 24ωρα:




Αριστερά: Η Τζένιφερ Άνιστον γιόρτασε τις Ευχαριστίες στο Μεξικό με άγνωστη παρέα, φορώντας ένα ιδιαίτερα αποκαλυπτικό μαγιό. Δεξιά: Η Μπιγιονσέ στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες. Η διάσημη τραγουδίστρια μετά το άρωμα με το όνομά της (που συνοδεύεται από μία καυτή διαφήμιση) θα υπογράφει και μία σειρά με τατού.



Αριστερά: Η Μίλα Γιόβοβιτς λίγο πριν φύγει από το σουπερμάρκετ όπου ψώνισε με το σύντροφό της. Δεξιά: Η κριτής του «X-Factor» Ντάνι Μινόγκ φτάνει στα στούντιο όπου γυρίζεται το σόου στο Λονδίνο.



Αριστερά: Ο Ράσελ Κρόου στο Τόκιο για την προώθηση της ταινίας «Ο Ρομπέν των Δασών». Η ταινία είχε κυκλοφορήσει τον Μάιο σε όλο τον κόσμο με μόνη εξαίρεση την Ιαπωνία που θα προβληθεί στις 10 Δεκεμβρίου. Δεξιά: Ο Πιρς Μπρόσναν σε εμπορικό κέντρο της Νέας Υόρκης.



Ο Ολιβιέ Μαρτίνεζ (αριστερά) πάνω στη Χάρλεϊ του στο Λος Άντζελες, ενώ ο Κάνιε Γουέστ (δεξιά) παρακολουθεί την παρέλαση στη Νέα Υόρκη.



Η Κάιλι Μινόγκ (αριστερά) παρευρέθηκε στην παρέλαση που έγινε στη Νέα Υόρκη με αφορμή τη Γιορτή των Ευχαριστιών. Η διάσημη τραγουδίστρια θα είναι ένα από τα βασικά πρόσωπα στα οποία θα στηριχτεί η υποψηφιότητα της Αυστραλίας για τη διοργάνωση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου του 2022. Το «παρών» έδωσε και η Τζέσικα Σίμπσον, αφού ήταν και η «Βασίλισσα» της παρέλασης.





Δεξιά: Η Πάρις Χίλτον μόλις έχει μοιράσει αυτόγραφα πριν την τηλεοπτική της συνέντευξη στον Τζίμι Κίμελ. Στη συνέντευξη μίλησε για την κοινωνική εργασία που της επιβλήθηκε ως ποινή (και την οποία εκτελεί φορώντας γόβες), για το νέο της άρωμα αλλά και για την αδερφή της που, σύμφωνα με την Πάρις, είναι πολύ ντροπαλή. Αριστερά: Η Νίκι Χίλτον στην καθημερινή της βόλτα για ψώνια στο δυτικό Χόλιγουντ.



Η Τζέρι Χάλιγουελ –πρώην μέλος των Spice Girls- (αριστερά) στην παραλία του Μαιάμι ενώ η Νικόλ Ρίτσι (δεξιά) μόλις έχει βγή από το γυμναστήριό της στο Λος Άντζελες.



Ο Σερ Έλτον Τζον (αριστερά) στα στούντιο ραδιοφωνικού σταθμού, όπου παραχώρησε συνέντευξη και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ (δεξιά) με όλη η ομάδα των Λος Άντζελες Γκάλαξι επισκέπτονται μία κλινική με παιδιά στο Νιουκάστλ πριν πάνε στην προπόνησή τους.
Yupi.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan