Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2010

"To Nησί είναι μια συνεχής κατάθλιψη"


Η Βίκυ Χατζηβασιλείου έδωσε μια συνέντευξη όπου μίλησε έξω από τα δόντια για όλους και για όλα. Αναφέρθηκε σ’ αυτούς που την κατέκριναν, τα νούμερα τηλεθέασης αλλά και για τους εκδότες των περιοδικών που όπως υποστηρίζει δεν τρέφουν μεγάλη συμπάθεια γι’ αυτή.

Όσον αφορά την εκπομπή της δήλωσε: «Μέχρι στιγμής είμαι ευχαριστημένη και μόνο που έχω υποστεί 3 αλλαγές και ο κόσμος συνεχίζει να ‘ναι στο “Πακέτο”, είμαι ευχαριστημένη. Είναι μοναδικό στο είδος του, είναι μια εκπομπή που δημιουργεί συναισθήματα, μεταφέρει συναισθήματα αλλά φέρνει και τη λύτρωση. Ενώ το Νησί είναι μια συνολική κατάθλιψη, μια συνεχής μουντάδα»...

Όσον αφορά τα νούμερα τηλεθέασης η Βίκυ Χατζηβασιλείου υποστήριξε πως δεν κάνει εκπομπή για να αρέσει στους διαφημιστές, αλλά στους Έλληνες. «Η εκπομπή μου στο σύνολο είναι απ’ τις πρώτες. Όταν ξεκίνησα να κάνω αυτή την εκπομπή δεν ξεκίνησα να κάνω κάτι που θα αγαπήσουν οι διαφημιστές αλλά οι Έλληνες και το πέτυχα».

Όσον αφορά τα περιοδικά η παρουσιάστρια είπε : «Οι συνάδελφοι με αγαπάνε αλλά όχι τα περιοδικά όσον αφορά τους εκδότες. Γιατί πόσες φορές μ’ έχεις δει εξώφυλλο; Δεν δίνω τροφή. Και γενικά δεν έχω κάνει εξώφυλλα. Δεν είναι παράπονο, απλά καταγράφω αυτό που έχει συμβεί, την πραγματικότητα. Μου ‘χουν προτείνει οικογενειακές φωτογραφίσεις αλλά εγώ την οικογένειά μου και την προσωπική μου ζωή στα περίπτερα δεν θα την κρεμάσω. Αν μπορώ να κάνω κάτι μόνη μου θα το κάνω, όχι να στηριχτώ στα παιδιά».


newsday

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan