Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2010

Δημοσκόπηση- κόλαφος για το κόμμα της Ντόρας

Δεν μπαίνει στη Βουλή το κόμμα της Ντόρας.
Μόλις στο 2,4% η δυναμική του.

Το αποτέλεσμα της δημοσκοπικής έρευνας της Rass για το Παρόν της Κυριακής είναι ενδεικτικό για τις προθέσεις των ψηφοφόρων ως προς το πολιτικό εγχείρημα της κόρης του Αποστάτη.

Καμία αποδοχή.

Μόλις 2,4% προτίθενται να το ψηφίσουν και μάλιστα αν αναλογιστούμε, το πόσο νέο είναι γενικά ακόμα, αλλά και της προβολής του από τα ΜΜΕ, το νούμερο αυτό είναι καθαρά πλασματικό και αντηχεί σε μια ουτοπική "τηλεοπτικοπολιτική" πραγματικότητα.

Μόλις παύσει να...
προκαλεί τα φώτα της δημοσιότητας και παρέλεθει ένα διάστημα, είναι πασιφανές ότι δημοσκοπικά θα αγκομαχά να φτάσει το 2%.
Αν προστεθεί και η νεοφιλελεύθερη ιδεολογία του, που κατακεραυνώνει το δημόσιο και τους υπαλλήλους, τότε σίγουρα η πιθανότητα να βρει, έστω κάποια υποτυπώδη στήριξη στην κοινωνία, είναι μηδαμινή.

Μπορεί οι σχέσεις της "Οικογένειας" με τα ΜΜΕ και η αναμενόμενη προβολή της Ντόρας ,να συγκρατήσουν για λίγο ακόμα χρονικό διάστημα τα ποσοστά, εντούτις είναι φανερό ότι οι πολιτές έχουν κατανοήσει τα κίνητρα δημιουργίας του, την ιδεολογική του κατεύθυνση, αλλά θυμούνται και τα πεπραγμένα του αρχηγού του.

"Και όλο κλαίνε τα Ντοράκια..."
paspartoy

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan