Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2010

Μορατόριουμ σημαίνει αυτοκατάργηση του ΠΑΣΟΚ

1.Όπως αντιλαμβάνονται οι πάντες η έκκληση για μορατόριουμ του ΓΑΠ είναι μονομερής. Αφόρα μονό τα μελή και τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ και δεν δεσμεύει την κυβέρνηση που θα προχωρήσει στην εκτέλεση των διαταγών από τους ξένους όπως τις έχει λάβει. Ούτε λίγο ούτε πολύ καλείται το ΠΑΣΟΚ να προχωρήσει στην αυτοκατάργηση και να βυθιστεί στην ΣΙΩΠΗ για να βρει χρόνο η τρόικα να “σώσει απερίσπαστη” την χώρα.


Μορατόριουμ δηλαδή σημαίνει ουσιαστική αυτοκατάργηση του ΠΑΣΟΚ για χάρη του μνημονίου.


Ο Σύντροφος γραμματέας σήμερα δήλωσε στο ΠΣ «να εξηγήσουμε ότι, πέραν των αναγκαίων, επώδυνων μέτρων που λάβαμε, δεν είναι πολιτικές που μας έχουν επιβληθεί, αλλά δικές μας πολιτικές» και ότι «το Μνημόνιο δεν είναι παρά μια παρένθεση στην ιστορία της χώρας και του ΠΑΣΟΚ».


Καταθέτω εδώ Το πρόγραμμά μας για όποιον δεν το έχει διαβάσει ...2 Προφανός η έκκληση σε ότι με αφορά απορρίπτεται. Μιλώ κυρίως ως πολίτης που βρίσκομαι σε άμυνα για την προστασία της οικογενείας μου επίθεση με κάθε μέσο. Ακόμη και με ψέμα μισή αλήθεια ή ωμή προπαγάνδα. Βρίσκομαι σε νόμιμη άμυνα εναντίον μιας κυβέρνησης που δεν έχει εκλογική ή κομματική νομιμοποίηση στο πρόγραμμα που εφαρμόζει όπως προκύπτει απο το άρθρο 5 του κατασταστικού του ΠΑΣΟΚ, και πλήθους άλλων άρθρων.


Άρθρο 5 Διαμόρφωση πολιτικής


1. Οι πολιτικές επιλογές και η κυβερνητική πολιτική του ΠΑΣΟΚ διαμορφώνονται στα πλαίσια των αρχών του Κινήματος, των αποφάσεων των Συνεδρίων και των οργάνων του, καθώς και του κοινωνικού συμβολαίου, το οποίο συνάπτει με τον Ελληνικό Λαό.


Τίποτα από όσα γίνονται δεν τα συμφωνήσαμε ποτέ ούτε ως πολίτες εκλογείς ούτε ως μέλη του ΠΑΣΟΚ. Η Συμμετοχική Δημοκρατία, η Δημοκρατία (σκέτο) και η εκλογική διαδικασία από την οποία προκύπτει συμβόλαιο τιμής με το εκλογικό σώμα είναι γράμμα κενό, οπότε η μόνη έντιμη λύση για κάθε πολίτη είναι η άμυνα.


Μορατόριουμ σημαίνει αυτοκατάργηση και σιωπή του ΠΑΣΟΚ. Σταματείστε λοιπόν και τις κουβέντες σύντροφοι. Μην μιλάτε. Η πολλή Δημοκρατία βλάπτει.
papaioannou

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan