Θα μπορούσε να ήταν η οικογένεια του Ιντιάνα Τζόουνς ή του Κροκοδειλάκια αλλά δεν είναι, είναι μια οικογένεια που απλά λατρεύει την άγρια φύση.

Ο Άλαν και η Χέδερ Χιούιτ εκτος από τα τρία τους παιδιά μεγαλώνουν μαζί με 80 εξωτικά ζώα. Ούτε ένα ούτε δύο αλλά 80! Τα δωμάτια του σπιτιού έχον χωριστεί έτσι που σίγουρα το σπίτι θυμίζει ζωολογικό κήπο. Για παράδειγμα στη κουζίνα είναι τα ερπετά, με 20 φίδια, και άλλα 15 είδη, σε κάποιο άλλο δωμάτιο έχουν τα θηλαστικά κτλ....

Στο μακρύ κατάλογο των ζώων συγκαταλέγονται γενικά 25 θηλαστικά συν τα πουλιά και τα ασπόνδυλα. Το ζευγάρι αγαπά πολύ τη φύση και αποφάσισε να κάνει το σπίτι του καταφύγιο άγριων ζώων ενώ έχει διασώσει αρκετά ζώα.
Στο καταφύγιό τους φιλοξενούν 35 διαφορετικά είδη μεταξύ αυτών δύο σαύρες, 6 χαμαιλέοντες,  δύο πύθωνες, τέσσερις ταραντούλες, δύο γιγαντιαίες χελώνες, δύο ρακούν και πολλά άλλα.

 "Το να ζει κανείς με 80 ζώα είναι μια καταπληκτική εμπειρία", λέει ο 44χρονος Άλαν προσθέτοντας ότι δέχονται  ζώα  από την αστυνομία και το RSPCA αλλά και από απλούς ανθρώπους.
"Έχουμε αρκετοί δουλειά στο να χωρίζουμε τα θηράματα από τους θηρευτές", αναφέρει ενώ ομολογεί ότι τον δαγκώνουν συχνά οι ταραντούλες και τα φίδια.
Μάλιστα το καταφύγιο τους κοστίζει 20.000 λίρες το χρόνο ενώ δέχονται δωρεές και διεξάγουν φιλανθρωπίες αφού το ποσό είναι υψηλό.
Φυσικά τα παιδιά του ζευγαριού το διασκεδάζουν αφάνταστα. Όπως λέει ο μικρός Έντουαρντ "Εάν τελειώσω τα μαθήματά μου ο μπαμπάς με αφήνει να κρατήσω τον 4 μέτρων πύθωνα".