Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Μακελειό στην άσφαλτο με επτά νεκρούς και δύο τραυματίες στα Τρίκαλα


Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία των Τρικάλων από ένα τρομερό τροχαίο δυστύχημα με επτά νεκρούς και δύο τραυματίες...


Συγκεκριμένα, στις 16.40 το μεσημέρι ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο με αριθμό κυκλοφορίας ΡΙΗ 9453 στο οποίο επέβαιναν 5 άτομα, πατέρας, μητέρα, δύο νήπια και η νύφη του οδηγού, συγκρούστηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες με το ΤΚΒ 7768 στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα νεαρής ηλικίας.

Εκτός οδοστρώματος έχει βρεθεί και φορτηγό με αριθμό κυκλοφορίας ΤΚΝ 7488.

Ο απολογισμός τρομακτικός καθώς από το πρώτο όχημα έχουν ανασυρθεί νεκροί ο οδηγός Νίκος Νάτσινας η νύφη του και τα δύο ανήλικα παιδιά 18 μηνών και 4,5 ετών, ενώ στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε η σύζυγος του οδηγού.

Από το δεύτερο ΙΧ επιβατικό ανασύρθηκαν νεκροί και οι τρεις νεαροί επιβαίνοντες ενώ έχει τραυματιστεί πολύ ελαφρά ο οδηγός του φορτηγού, στην μαρτυρία του οποίου στηρίζεται η τροχαία για να εντοπίσει τα αίτια της τραγωδίας.

Στο σημείο που έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων έχουν βρεθεί Πυροσβεστικές δυνάμεις με το έργο των Πυροσβεστικών να συντονίζει ο Περιφερειακός Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Θεσσαλίας.

Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται από παράδρομους ενώ συλλέγονται στοιχεία από την τροχαία Τρικάλων για τα ακριβή αίτια του απίστευτου αυτού τροχαίου δυστυχήματος.


























































ΥΓ: Πραγματικά φρικιαστικές εικόνες....Κάτι τέτοιες στιγμές μόνο τα αίτια της τραγωδίας δεν ενδιαφέρουν....Συλλυπητηρια είναι το λιγότερο που μπορεί να πει κάποιος στους συγγένεις και τις οικογένειες τους.....

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan