Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Το ακριβότερο διαζύγιο όλων των εποχών

Ως το ακριβότερο διαζύγιο όλων των εποχών χαρακτηρίζεται αυτό του Ρώσου μεγιστάνα Ντμίτρι Ρουμπολόβλεφ από την σύζυγό του Ελενα Ρουμπολόβλεβα.


Ο συγκεκριμένος κύριος είναι 43 ετών,


μεγιστάνας λιπασμάτων, 79ος στη λίστα των πλουσιοτέρων ανθρώπων του κόσμου σύμφωνα με το Forbes και ο 10ος πιο πλούσιος πολίτης της Ρωσίας.


Πριν από λίγα χρόνια, ο επιχειρηματίας αγόρασε ... την έπαυλη του Donald Trump στο Παλμ Μπιτς έναντι 95 εκατομμυρίων δολαρίων. Τα πράγματα στο γάμο του έδειχναν να πηγαίνουν καλά. Μέχρι που έγινε γνωστό ότι χωρίζει από την γυναίκα του μετά από 23 χρόνια γάμου και δύο παιδιά που απέκτησαν μαζί, καθώς τόσο εκείνη, όσο και εκείνος διατηρούσαν εξωσυζυγικές σχέσεις.


Πριν από λίγες ημέρες, η γυναίκα του ανακοίνωσε μέσω του δικηγόρου της ότι αυτή τη στιγμή δεν διεκδικεί μόνο τη μισή του περιουσία, η οποία ανέρχεται σε 12 δισεκατομμύρια δολάρια, αλλά και το σπίτι (που αγόρασαν από τον Trump) όπου διέμεναν οι δυο τους τα τελευταία χρόνια. Λέγεται ότι το συνολικό εμβαδόν της έπαυλης ξεπερνά τα 3.000 τετραγωνικά μέτρα, ενώ διαθέτει δεκάδες πισίνες, πανάκριβους πίνακες και ανεκτίμητης αξίας έπιπλα.


Η διαδικασία του διαζυγίου δεν θα είναι ούτε εύκολη ούτε σύντομη. Αναμένεται ωστόσο, να ξεπεράσει και μάλιστα κατά πολύ τα δεδομένα και τα νούμερα των διαζυγίων μεγάλων προσωπικοτήτων όπως των Ρούπερτ Μέρντοχ και Ρομάν Αμπράμοβιτς, που δεν έδωσαν πάνω από ένα δισεκατομμύριο ως αποζημίωση στις πρώην πλέον συζύγους τους…Αυτά είναι διαζύγια όχι αστεία…

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan