Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Συνεχίζεται η βεντέτα στον Αγ. Παντελεήμονα


Άλλο ένα επεισόδιο έντασης προκλήθηκε το ξημερώματα της Πέμπτης(30/09), στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα... Διακόσιοι κάτοικοι στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα αποφάσισαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα να κάνουν πορεία για να διαμαρτυρηθούν για την εγκληματικότητα που μαστίζει χρόνια τις γειτονιές αλλά και για την ανεξέλεγκτη δράση των αλλοδαπών...

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ανάμεσα στους κατοίκους που διαδήλωναν υπήρχε και μια ομάδα ακροδεξιών , οι οποίοι συγκρούστηκαν με αλλοδαπούς.

Σύμφωνα πάντα με αστυνομικές αναφορές προκλήθηκαν ζημιές σε παμπρίζ αυτοκινήτων και στα τζάμια των καταστημάτων, ενώ κάποιοι έβαλαν φωτιές σε κάδους. Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί θύμα τραυματισμού έπεσε ένα παιδί 5 ετών ξένης υπηκοότητας.

Σύμφωνα πάντα με την αστυνομία, κάποιοι από τους συγκεντρωμένους κινήθηκαν προς τη "βίλα Αμαλία", που τελεί υπό κατάληψη από αναρχικούς, αλλά παρενέβησαν οι δυνάμεις των ΜΑΤ και δεν τους επέτρεψαν να πλησιάσουν.

Οι διαδηλωτές πέταξαν πέτρες εναντίον των αστυνομικών οι οποίοι έκαναν χρήση χημικών και τους απώθησαν, ενώ συνέλαβαν και πέντε άτομα, τα οποία θα οδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελέα. Οι κάτοικοι καταγγέλλουν ότι τα ΜΑΤ τους επιτέθηκαν χωρίς να έχουν κάνει κάτι που να προκαλέσει την επίθεση αυτή.

Η ένταση όμως συνεχίστηκε όταν οι αναρχικοί που βρίσκονται στη "βίλα Αμαλία" κινήθηκαν προς την πλευρά των κατοίκων, αλλά και πάλι επενέβη η αστυνομία και δεν συνεπλάκησαν μεταξύ τους.


cosmo

1 comments:

Ανώνυμος είπε...

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ!
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan