Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Στο κρεβάτι με θαυμαστή της η Pamela Anderson!


Μετά το ροζ βίντεο με τον Tόμι Λι τη δεκαετία του 90', η σεξοβόμβα Πάμελα Άντερσον θα γυρίσει ένα φιλμ μικρού μήκους φορώντας τα απολύτως απαραίτητα. Μόνο που αυτή τη φορά, συμπρωταγωνιστής θα είναι ο νικητής ενός διαγωνισμού κινητής τηλεφωνίας!
Σε βίντεο με την Πάμελα θα συμπρωταγωνιστήσει ένας υπερτυχερός θαυμαστής της ηθοποιού (που λέει ο λόγος) Πάμελα Άντερσον.

Η σταρ της σειράς Baywatch, είχε ταράξει τα νερά της Showbiz, όταν τη δεκαετία του 90' είχε διαρρεύσει στο διαδίκτυο ένα ροζ βίντεο που είχε γυρίσει με τον τότε σύζυγό της, Τόμι Λι...
Αρκετά χρόνια μετά η χυμώδης Πάμελα, φορώντας τα απολύτως απαραίτητα, θα πρωταγωνιστήσει και πάλι σε βίντεο στα πλαίσια διαφημιστικής καμπάνιας εταιρείας κινητής τηλεφωνίας.
Μαζί της όμως δεν θα είναι ένας άλλος ηθοποιός, αλλά....

κάποιος άγνωστος νικητής διαγωνισμού!
Το μικρό φιλμ με τίτλο "The Commuter" θα κάνει πρεμιέρα σε αίθουσα του Λονδίνου τον επόμενο μήνα και θα μπορέσουν να το παρακολουθήσουν οι επόμενοι νικητές του διαγωνισμού, που θα παρηγορηθούν έτσι για την απώλεια της πρώτης θέσης.

Εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε ότι "το φιλμ θα γυριστεί με την κάμερα του νέου κινητού, για να αποδειχθεί ότι η ποιότητά της λήψης είναι ίδια με τις κάμερες που χρησιμοποιούνται σε κανονικές ταινίες".

Όλοι αυτό θα προσέξουν. Την ποιότητα της λήψης...


news24

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan