Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

«Ο υπερδανεισμός της χώρας ξεκίνησε μετά την δεκαετία του 1990»

Ο Καρατζαφέρης για τις δηλώσεις Γιούνκερ

Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. Καρατζαφέρης σε δήλωσή του σχετικα με τα όσα είπε ο Επικεφαλής του Eurogroup κ. Ζαν Κλοντ Γιούνκερ τόνισε τα εξής:
«Ο κ. Γιούνκερ με τις δηλώσεις του εξασφάλισε μία πρόσκληση για την Εξεταστική των Πραγμάτων Επιτροπή που πρόκειται να γίνει....

Θα έλεγα ότι μπορεί να βρεθεί και φόρμουλα να έλθει και στην Εξεταστική για τα δομημένα Ομόλογα που είναι απόρροια και απότοκος του υπερδανεισμού.

Η αλήθεια είναι ότι ο υπερδανεισμός της χώρας ξεκίνησε μετά την δεκαετία του 1990. Πιστεύω λοιπόν, ότι η Εξεταστική των Πραγμάτων Επιτροπή πρέπει να ξεκινήσει από την περίοδο της προσπάθειάς μας για την είσοδο της χώρας στην ΟΝΕ.

Όλα τα άλλα νομίζω ότι είναι περιττά, κινούνται προς λάθος κατεύθυνση».
newsbeast.gr 

1 comments:

Ανώνυμος είπε...

o ektroxiasmos ton dimosion oikonomikon arxise k syntelestike me poly megali akriveia tin teleutea 6ia me tin alistou mnimis kevernisi tou k.karamanli aftos o anthropos odigise ti xwra stin xreokopia k kat epektasi to d.n.t htan monodromos diplasiase to dimosio xreos mesa se 5 xronia ektoxefse to dimosio eleima apo 4.5 sto 15 ti lexi xreokopia proti fora tin akousame meta tin diakivernisi tis xwras apo ton karamanli ta megalytera skandala elavan xwra epi ton imeron tou vatopedio,omologa ,pyrkagies ,dvd zaxopoulou,k.l.p.o anthropos htan akatalilos se alles epoxes htan gia gilotina sto syntagma

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan