Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

"Το καπάκι της ΛΑΚ και οι θαυματουργές λειτουργίες του"

"Οι γιατροί του γυναικολογικού τμήματος των νοσοκομείων (και όχι μόνο εκεί) έχουν να λένε για τις ιστορίες που διαδραματίζονται τα βράδια της εφημερίας. Νεαρά κορίτσια και

αγόρια, πειραματιζόμενα σχετικά με την...
libido τους και το κορμί τους , καταφεύγουν στους ειδικούς γιατρούς των νοσοκομείων όταν τα πράγματα πάνε στραβά...

Έτσι λοιπόν, πρίν λίγο καιρό,... σε γνωστό νοσοκομείο κατά την διάρκεια της εφημερίας , εμφανίστηκε ένα κορίτσι 24 χρονών, έντρομο διότι μέσα στο γεννητικό της όργανο βρισκόταν ένα καπάκι της ΛΑΚ!!!!

Η κοπέλα ισχυρίστηκε στους γιατρούς ότι με τον σύντροφό της , ο οποίος περίμενε στο πάρκινγκ του νοσοκομείου, ξέφυγαν... κατα την διάρκεια της ερωτικής επαφής με το γνωστό αποτέλεσμα.

Η νεαρά εμφανώς τρομοκρατημένη αλλά και αρκετά ντροπιασμένη για αυτό που συνέβη, επιβλήθηκε επιτυχώς στην αφαίρεση του πλαστικού πόματος της ΛΑΚ μετρίου διαμετρήματος. Της έγιναν και αρκετά ράμματα ενώ όπως ισχυρίστηκαν οι γιατροί , η κοπέλα στάθηκε τυχερή διότι θα μπορούσε να υποβληθεί σε μεγαλύτερο χειρουργείο και φυσικά μεγαλύτερη ταλαιπωρία.

Η περίεργη, ως προς τα ερωτικά, νεαρή κυρία, δεν μπορούσε ούτε στα μάτια να κοιτάξει τους γιατρούς. Υπέγραψε το εξιτήριο και αποχώρησε προς το πάρκινγκ του νοσοκομείου όπου την περίμενε ο εξίσου "περίεργος" σύντροφός της."

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan