Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

25χρονος ντελιβεράς καταδικάστηκε σε 20 χρόνια φυλακή

Είχε ξυλοκοπήσει μέχρι θανάτου 30χρονο ομογενή.
Την ανώτατη ποινή επέβαλε το Μικτό Ορκωτό δικαστήριο στη Λιβαδειά στον 25χρονο ντελιβερά από τη Λαμία.
Ο 25χρονος καταδικάστηκε σε 20 χρόνια κάθειρξης, χωρίς να του αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό, αν και προσπάθησε να πείσει το
δικαστήριο, ότι ήταν μια στιγμιαία παρεξήγηση η οποία κατέληξε σε καυγά και χωρίς να το θέλει άφησε αναίσθητο τον 30χρονο, που λίγες μέρες αργότερα κατέληξε στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου.
Το τραγικό περιστατικό έγινε πέρυσι τον Μάρτιο νυχτερινές ώρες στην οδό Όθωνος στη Λαμία, για τα μάτια μιας γυναίκας......

Ο 25χρονος γρονθοκόπησε και τραυμάτισε θανάσιμα με κατσαβίδι τον 30χρονο ομογενή, που βρισκόταν προσωρινά στη Λαμία, εργαζόμενος στο Φυσικό αέριο.
Στο δικαστήριο ακούστηκαν ανατριχιαστικές λεπτομέρειες, όπως το ότι ο δράστης του κάρφωσε το κατσαβίδι στο μάτι από την πρώτη στιγμή, με αποτέλεσμα το θύμα να μη μπορέσει να αντισταθεί, αν και ήταν πρωταθλητής στην πάλη, όπως έλεγαν οι δικοί του άνθρωποι.
Η αγριότητα της επίθεσης και των χτυπημάτων ήταν φαίνεται αυτό που έκανε τους δικαστές να του επιβάλουν τη μεγάλη αυτή ποινή.
Ωστόσο όπως έλεγαν οι συγγενείς του 30χρονου γι' αυτούς δεν έχει καμία σημασία, αφού χάθηκε τόσο άδικα ο δικός τους άνθρωπος.

πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan