Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

Ο Χιμένεθ στην Αθήνα: "Θα κάνω τα πάντα για την ΑΕΚ" (videos)

Ο Μανόλο Χιμένεθ βρίσκεται από το μεσημέρι του Σαββάτου στην Αθήνα. Εκστασιασμένος από την θερμή υποδοχή που του επιφύλαξαν οι οπαδοί της ΑΕΚ, ο Ισπανός τεχνικός δεσμεύτηκε: "Θα κάνω τα πάντα γι' αυτόν τον κόσμο και την ομάδα". Το contra.gr στο Ελ. Βενιζέλος (Videos).






Την αποθέωση γνώρισε από τους οπαδούς της ΑΕΚ ο Μανόλο Χιμένεθ κατά την έξοδό του από τον χώρο των αφίξεων του Ελευθέριος Βενιζέλος. Οι οπαδοί εκστασιασμένοι δεν έπαψαν να φωνάζουν συνθήματα με το όνομά του.

Ήταν τετοιος δε ο πανζουρλισμός που επικράτησε με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο που μετέφερε τον νέο προπονητή της ΑΕΚ στο ξενοδοχείο, με δυσκολία κατάφερε να περάσει μέσα από το πλήθος. Τον Ισπανό προπονητή και τους συνεργάτες του υποδέχτηκαν οι Δημητριάδης, Κωνσταντινίδης και Γκρέταρσον......



Οι πρώτες δηλώσεις του Χιμένεθ:
"Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι στην ΑΕΚ. Εγώ και οι συνεργάτες μου θα δουλέψουμε στο 100%. Έχω πολύ όρεξη για δουλειά. Ευχαριστώ τον κόσμο για την υποδοχή, είναι απίστευτο αυτό που γίνεται. Ελπίζω να μην απογοητεύσω τους οπαδούς. Θα κάνω τα πάντα για αυτόν τον κόσμο και την ομάδα".


anaxwrisi me autokinito




autokinito jimeneth 2


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan