Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

Οι ζωδιακές προβλέψεις της ημέρας (8 Οκτωβρίου 2010)


ΚΡΙΟΣ (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου)
Οι Κριοί σήμερα είστε περισσότερο συνεργατικοί και διπλωμάτες χάρη στη νέα Σελήνη στο Ζυγό. Σε κάποιες απαιτήσεις σας βάζετε αρκετά το νερό στο κρασί σας. Στα ερωτικά σας θέματα έχετε νέες ευκαιρίες που σας εμπνέουν!

ΤΑΥΡΟΣ (21 Απριλίου -21 Μαΐου)...
Οι Ταύροι σήμερα δείχνετε να είστε περισσότερο επίμονοι στη λεπτομέρεια στην εργασία σας και να προσπαθείτε να ρυθμίσετε εκκρεμότητες. Η Αφροδίτη ακόμη στον 7ο οίκο σας δίνει περισσότερη προσοχή στις ανάγκες των άλλων στα ερωτικά σας.

ΔΙΔΥΜΟΣ (22 Μαΐου – 21 Ιουνίου)
Οι Δίδυμοι σήμερα ωφελούνται σε ό,τι έχει να κάνει με τα παιδιά τους αλλά και τη δημιουργικότητά τους. Επίσης το ζώδιό σας δείχνει ισχυρή τάση να ανοιχτεί προς τα έξω και να βάλει σε εφαρμογή αυτά που πιστεύει χάρη στη νέα Σελήνη στον 5ο οίκο του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)
Οι Καρκίνοι σήμερα δείχνετε να είστε ωφελημένοι πολύ στα οικογενειακά σας θέματα και να περνάτε μια χαρούμενη μέρα, η οποία αγγίζει το ιδεατό σας! Ο 4ος οίκος σας έχει την απαιτούμενη ενέργεια για να τροφοδοτηθείτε και να «γεμίσετε» χωρίς πρόβλημα, εκτός αν έχετε γεννηθεί τον Ιούνιο όπου εκεί θα χρειαστεί μια προσπάθεια παραπάνω.

ΛΕΩΝ (23 Ιουλίου – 23 Αυγούστου)
Οι Λέοντες σήμερα έχουν κάποιες μετακινήσεις επαγγελματικού ενδιαφέροντος οι οποίες δείχνουν να πηγαίνουν μια χαρά . Είναι μια θετική μέρα για να προωθήσετε τα ενδιαφέροντα που έχετε και τις ιδέες σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ(24 Αυγούστου- 23 Σεπτεμβρίου)
Οι Παρθένοι σήμερα μπορούν να αναμένουν κάτι πιο θετικό στα οικονομικά τους. Προσπαθήστε να στηριχθείτε περισσότερο σε άλλους ανθρώπους που εμπιστεύεστε αν έχετε πρόβλημα. Το ζώδιό σας ωφελείται σε θέματα που σχετίζονται με συμφωνίες.

ΖΥΓΟΣ (24 Σεπτεμβρίου – 23 Οκτωβρίου)
Οι Ζυγοί σήμερα με τη νέα Σελήνη στις μοίρες τους είναι περισσότερο αποφασιστικοί! Καλά κάνουν αφού ωφελούνται σήμερα νέα ξεκινήματα τα οποία σας εμπνέουν στα επαγγελματικά σας. Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Άρη στο 2ο οίκο ενισχύει ακόμη τα οικονομικά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24 Οκτωβρίου – 23 Νοεμβρίου)
Οι Σκορπιοί σήμερα είστε αρκετά καλά και η γνωστή σας διαίσθηση λειτουργεί πολύ, ειδικά σε θέματα που αφορούν την οικογένεια, όπου έχετε και μεγαλύτερη ευαισθησία. Η θετική όψη της νέας Σελήνης με τον Ποσειδώνα, σας ωθεί να είστε πιο ενεργητικοί προκειμένου να βρείτε λύσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ (24 Νοεμβρίου – 23 Δεκεμβρίου)
Η νέα Σελήνη στον 11ο οίκο τους ζωδίου σήμερα, βοηθά τους Τοξότες να βρουν λύσεις μέσα από τους άλλους στην εργασία τους. Η επιρροή του Ποσειδώνα επίσης, δίνει έμπνευση μέσα από κάποια φιλία σας, για κάτι προοδευτικό πάνω στο αντικείμενό σας

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (24 Δεκεμβρίου – 23 Ιανουαρίου)
Οι Αιγόκεροι σήμερα ωφελούνται μέσα από τις συνεργασίες τους στα επαγγελματικά. Ο οίκος που σας αντιστοιχεί, ο 10ος , είναι έντονος αυτές τις μέρες για εσάς με πολλές διελεύσεις αλλά και κρίσιμες ενέργειες. Στηριχθείτε πιο πολύ στους άλλους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (24 Ιανουαρίου – 23 Φεβρουαρίου)
Οι Υδροχόοι σήμερα φαίνεται πως προχωρούν στα σχέδιά τους κάνοντας άλματα! Υπάρχει μεγάλη έμπνευση κυρίως για τους γεννημένους την τελευταία εβδομάδα. Ωφελούνται επίσης πολύ σήμερα οι προγραμματισμοί σε ταξίδια αλλά και οι σπουδές για τους μικρότερους του ζωδίου.

ΙΧΘΕΙΣ (24 Φεβρουαρίου – 23 Μαρτίου)
Μια πολύ καλή μέρα είναι η σημερινή για το ζώδιό σας και ευνοεί τα νέα ξεκινήματα και την αναγέννηση. Η νέα Σελήνη στον 8ο οίκο σας με θετική όψη προς τον κυβερνήτη σας τον Ποσειδώνα δίνει στήριξη από τους γύρω σας στα όνειρά σας.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan