Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

Οι δύσκολες ώρες του Νίκου Παπάζογλου...

«Μα γιατί το τραγούδι να ‘ναι λυπητερό…» αναρωτιόταν η μελωδική φωνή του Νίκου Παπάζογλου όταν μας ταξίδευε με την ερμηνεία των τραγουδιών του. Ακόμη και οι μελωδίες, όμως, συγκινούνται και δακρύζουν στο άκουσμα ότι ο μεγάλος τραγουδοποιός και ερμηνευτής που έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από τον κόσμο πέρασε μια ιδιαίτερα δύσκολη περιπέτεια η οποία τον έκανε να αποτραβηχτεί από τη μεγάλη του αγάπη: το τραγούδι! Ο Νίκος Παπάζογλου πάλεψε με δύναμη ψυχής ένα πρόβλημα υγείας που του παρουσιάστηκε. Απομονώθηκε στο νησί του, τη Νίσυρο, για να βρει την ψυχική του ηρεμία και να βγει όρθιος από τη μάχη του.
Και τα κατάφερε. Χωρίς δημοσιότητες, χωρίς παράπονα και δημόσια έκκληση για συμπόνοια. Με αξιοπρέπεια, ησυχία και ηρεμία: όπως φερόταν πάντα στην προσωπική αλλά και επαγγελματική του ζωή.
«Τώρα είμαι καλά, η κατάσταση είναι ελεγχόμενη» είπε ο τραγουδοποιός με τη χαρακτηριστική βαθιά και ευγενική φωνή. Θα επιστρέψει, όμως, στο τραγούδι; «Έχω αρχίσει να μπαίνω στη διαδικασία αλλά δεν έχω καταλήξει ακόμη. Γίνονται συζητήσεις» σημειώνει ο Νίκος Παπάζογλου, η «φιγούρα» με το τζιν και το κόκκινο μαντήλι που δε σταματά εισπράττει αγάπη από τους θαυμαστές του…

espresso

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan