Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

Μένει με τα μισά χρήματα ο Ραούλ Μπράβο

Ο Ραούλ Μπράβο στέλνει μήνυμα στην διοίκηση του Ολυμπιακού, τονίζοντας ότι μένει ακόμα και με τα μισά χρήματα.

Αν και το ξεκίνημά του στον Ολυμπιακό μόνο καλό δεν ήταν, εντούτοις πέρυσι σε μια κακή σεζόν για την ομάδα του Πειραιά ο ίδιος ήταν από τους διακριθέντες. Ο Ραούλ Μπράβο διανύει την τέταρτη και τελευταία σεζόν του στο μεγάλο λιμάνι και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιό του και να φορέσει και άλλα χρόνια τη ριγωτή ερυθρόλευκη.

Όπως αναφέρει η "Real News"... στο αθλητικό της ένθετο, ο Ισπανός αριστερός μπακ είναι διατεθειμένος να κάνει σοβαρή μείωση στις έτσι και αλλιώς παχυλές αποδοχές του (1,3 εκ. χωρίς τα μπόνους) και να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την ομάδα του Πειραιά. Μάλιστα, δεν έχει πρόβλημα να φτάνει ακόμα και το 50% η περικοπή, αρκεί να παραμείνει "κάτοικος" Ελλάδας για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Η πλευρά του παίκτη στέλνει το μήνυμά της προς τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Ευάγγελο Μαρινάκη, ενώ μέσα από την προσπάθειά του στις προπονήσεις και στο γήπεδο θέλει να πείσει και τον Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος πάντως τον εμπιστεύεται αρκετά παραπάνω σε σχέση με την πρώτη θητεία του Ισπανού κόουτς, όταν και είχε στείλει τον Μπράβο δανεικό στη Νουμάνθια. Ο 29χρονος άσος θέλει να παραμείνει, το κλίμα φαίνεται να είναι θετικό και από την πλευρά της διοίκησης, επομένως το έδαφος δείχνει αρκετά πρόσφορο για ανανέωση της μεταξύ τους συνεργασίας.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan