Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

Ο ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΕΤΑ ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ "Κάναμε μαζί διακοπές..."

O 31χρονος Κύπριος ποπ σταρ μίλησε στο People για τις διακοπές του με τη Ζέτα Μακρυπούλια, την προσωπική του ζωή και την αρχή της διεθνούς του καριέρας.

Αυτό το καλοκαίρι έγινες εξώφυλλο στα περιοδικά , πάντα συνοδευόμενος με την είδηση ενός μεγάλου έρωτα που προέκυψε με τη Ζέτα Μακρυπούλια. Όταν έβλεπες να αναπαράγεται, σκέφτηκες ότι πρέπει να το σταματήσεις, να το διαψεύσεις; Δεν με ενδιαφέρει να διαψεύσω ή να επιβεβαιώσω ό,τι γράφουν τα περιοδικά για μένα. Αν ξεκινούσα αυτό το παιχνίδι, δεν θα τελείωνα ποτέ. Δεν έχω το χρόνο ή την ενέργεια να σπαταλήσω για κάτι τέτοιο.....


Όταν συναντηθήκατε με τη Ζέτα και περάσατε κάποιες μέρες διακοπών μαζί το καλοκαίρι, σκεφτήκατε ότι αυτό μπορεί να πυροδοτήσει σενάρια σχέσης; Δεν μπορώ να μιλήσω εξ ονόματος της Ζέτας, αλλά έκανα διακοπές στην Πάρο με την παρέα μου κι εκείνη με τη δική της. Φυσικό ήταν να συναντηθούμε. Θα ήταν αστείο να κάνουμε σενάρια αντί να απολαμβάνουμε τις διακοπές μας.

Πώς θα περιέγραφες την προσωπική σου ζωή αυτή την εποχή; Πάρα πολύ καλή! Πέρασα πολύ καλά αυτό το καλοκαίρι και συνεχίζω να περνάω πολύ καλά. Νιώθω αισιόδοξος, δημιουργικός, πλήρης και έτοιμος για όλα.

Μετά τις φήμες για τη σχέση σου με τη Ζέτα Μακρυπούλια, ήρθε στο προσκήνιο η είδηση της επανασύνδεσής σου με τη Δέσποινα Ολυμπίου. Πώς μαθαίνεις όσα γράφονται και λέγονται; Πολλά από αυτά που γράφονται δεν τα μαθαίνω ποτέ. Δεν έχω «υπηρεσία αποδελτίωσης», αλλά μαθαίνω ό,τι γράφεται όταν τα βλέπω γραμμένα, όταν πετύχω κάτι στην τηλεόραση ή όταν μου μεταφέρουν διάφορες ειδήσεις οι φίλοι και οι συνεργάτες μου. Πολλές φορές νιώθω ότι μιλάνε για κάποιον άλλο, όχι για μένα.

Περισσότερα στο People που κυκλοφορεί.

πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan