Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2010

Περίπου 800 άτομα καθημερινά δηλώνουν συμμετοχή στο τηλεπαιχνίδι D€AL

Το D€AL επέστρεψε δυναμικά στον ΑΝΤ1. Στις 3 πρώτες εβδομάδες προβολής (4 εβδομάδες από τη μέρα που βγήκε στον αέρα το trailer με τα στοιχεία για τις δηλώσεις συμμετοχής), οι άνθρωποι της εκπομπής έχουν λάβει 9000 email και 6500 sms! Περίπου 800 άτομα καθημερινά δηλώνουν συμμετοχή στο τηλεπαιχνίδι που έχει μοιράσει τα περισσότερα χρήματα στην ελληνική τηλεόραση. Φέτος, το D€AL έχει ήδη μοιράσει μέχρι στιγμής πάνω από 200.000 ευρώ!

Καθημερινά στις 19:00, ο Χρήστος Φερεντίνος μας παρουσιάζει 22 παίκτες που προσπαθούν να κάνουν D€AL με την τύχη! To θρυλικό παιχνίδι διατηρεί τον παλμό, την αγωνία και το κέφι που είχε πάντα, αλλά παράλληλα έχει ανανεωθεί με καινούργια, συναρπαστικά στοιχεία:...


* Κάθε Τρίτη έχουμε DOUBLE D€AL! Αυτό σημαίνει ότι το μεγάλο ποσό των 150.000 ευρώ υπάρχει δύο φορές στο money tree και επομένως ο παίκτης που επιλέγει αυτό το ποσό, έχει διπλάσιες πιθανότητες να κερδίσει!
* To KOYTI X στο money tree παίρνει τη θέση του κουτιού των 1,000 ευρώ και δίνει μια παράλληλη ευκαιρία στον κεντρικό παίκτη να κερδίσει μέχρι 110.000 !

* Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΟΥ D€AL (D€AL WHEEL)
Σε κάποια επεισόδια, στο τέλος του παιχνιδιού έχουμε μια ανατροπή, αφού ο παίκτης έχει κάνει το τελικό D€AL με τον τραπεζίτη και έχει ήδη κερδίσει ένα ποσό. Ο τραπεζίτης προτείνει τον ΤΡΟΧΟ ΤΟΥ D€AL, που δίνει την ευκαιρία στον παίκτη να αυξήσει τα κέρδη του, μέχρι και να τα δεκαπλασιάσει! Μπορεί όμως και να τα χάσει όλα…

* ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΑ ΕVENTS
Όταν ο κεντρικός παίκτης ανοίγει ένα κουτί που δεν έχει μεγάλο ποσό, κάποιος εμφανίζεται από το πουθενά στο στούντιο και παρουσιάζει ένα απρόβλεπτο κι ανεπανάληπτο happening!

Φέτος ο κάθε παίκτης του D€AL έχει το δικό του motto που τον συνοδεύει σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού! Μάλιστα, κάποιοι δεν περιορίζονται στο παιχνίδι, αλλά μας παρουσιάζουν ο καθένας την τέχνη του, το ταλέντο του ή κάποια άλλη αγαπημένη του δραστηριότητα! Επιπλέον, οι παίκτες έχουν συχνά την ευκαιρία κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού να τηλεφωνήσουν σε φίλους και συγγενείς, για να μοιραστούν την αγωνία τους και για να τους συμβουλευτούν.

Ακόμη, οι τηλεθεατές που κερδίζουν στο D€AL μέσα από το διαγωνισμό της AUDIOTEX, δίνουν φέτος το παρών είτε στο στούντιο, είτε σε βίντεο, είτε συνομιλώντας στο τηλέφωνο με τον Χρήστο Φερεντίνο! Τέλος, λόγω του μεγάλου αριθμού συμμετοχών, προγραμματίζεται φέτος να αφιερωθούν ολόκληρες εβδομάδες εκπομπών στη Βόρειο Ελλάδα, την Πελοπόννησο, αλλά και την Κύπρο.

Αλλά ακόμη κι όσοι δεν βρεθούν στο στούντιο της εκπομπής, μπορούν φέτος να κάνουν D€AL! Ο καθένας μπορεί να παίξει και να κερδίσει από το σπίτι του μέσα από την ιστοσελίδα του παιχνιδιού, www.antenna.gr/deal.

Στο online D€AL διαλέγετε ένα κουτί που θα κρατήσετε και στη συνεχεία επιλέγετε ποια κουτιά θα βγαίνουν από το παιχνίδι. Όσο μικρότερα ποσά διώχνετε, τόσο καλύτερα για εσάς. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, ο τραπεζίτης θα σας προτείνει κουτιά με διάφορα ποσά, ώστε να του δώσετε το κουτί που έχετε. Όπως σε όλα τα παιχνίδια τύχης, έτσι και στο online D€AL νικητής είναι αυτός που ρισκάρει και φεύγει στο τέλος με περισσότερους πόντους. Μπορείτε να τα βάλετε με τον τραπεζίτη; Καλή διασκέδαση!

Κάθε εβδομάδα τα έπαθλα είναι:
• 1 τηλεόραση LCD 32”
• 1 Παιχνιδομηχανή
• 3 Ψηφιακές Κορνίζες
• 5 Ηχεία για υπολογιστή*

Απολαύστε καθημερινά τη µοναδική εµπειρία του D€AL: τη συγκίνηση, το καρδιοχτύπι και το πιο τρελό κέφι που έγινε ποτέ σε τηλεπαιχνίδι, αποκλειστικά στον ΑΝΤ1.


*Τα δώρα – έπαθλα μπορεί να μεταβάλλονται με απόφαση της Εταιρίας και κάθε σχετική αλλαγή θα δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα του DEAL


πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan