Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2010

Από Κάλυμνο η νέα πατέντα για το Flash Drive 1.6 TerrabytesΤρομερή πατέντα για την οριστική επίλυση του προβλήματος αποθηκευτικού χώρου στον υπολογιστή μας. Με μια πρωτοποριακή μέθοδο και μετα από πολύ δουλειά κατάφεραν 2 κύριοι από την Κάλυμνο αλλα που δεν ειναι

Καλυμνιοι σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που έχουμε, να πολλαπλασιάσουν το αποθηκευτικο χώρο σε USB Flash Drive!!
Συζητώντας με τον έναν από τους δυο μας δήλωσε τα παρακάτω και μας υποσχέθηκε οτι σε λιγες μερες θα εχουμε αποκλειστική συνέντευξη!
Όλα ξεκίνησαν πριν 3 περίπου χρόνια όταν κάναμε μια μεταφορά ενός αρχείου σε ένα USB Flash Drive ! H εργασία κάποιου project δεν αποθηκεύτηκε διότι δεν επαρκούσε ο χώρος του USB Flash Drive ώστε να αποθηκευτεί! Και εκείνη την στιγμή τέθηκε το ερώτημα:
Άραγε μπορούμε να αυξήσουμε τον αποθηκευτικό χώρο ενός αποθηκευτικού μέσου με κάποιον τρόπο; Με αυτό το ερώτημα ξεκινήσαμε αμέσως την μελέτη και την έρευνα για το πως θα μπορούσε αυτό να γίνει εφικτό!

Και εγένετο το BiDiSS.
Μετά απο πολύ δουλειά καταφέραμε να δημιουργήσουμε ένα λογισμικό σε γλώσσα μηχανής το οποίο αυξάνει έως και 100 φορές τον αποθηκευτικό χώρο ενός USB Memory Stick!
Σε λίγες μέρες, όταν τελειώσουν τα τελευταία τέστ που κάνουμε, θα ανεβάσουμε φωτογραφίες και βίντεο απο ενα USB Flash Drive 16 Giga Byte το οποίο μετατράπηκε σε 1.600 Giga Byte, δηλαδή 1,6 Terra Bytes!
Αυτό είναι και το website τους οπου αναφέρονται και τα αρχικά των κατασκευαστών ...
https://bidiss.wordpress.com/
http://www.kalymniansvoice.gr/
blogotsaraka.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan