Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Προγνωστικά στοιχήματος σήμερα τρίτη!

ΚΥΠΕΛΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ(DFB-POKAL) ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΗΝ ΜΠΑΓΕΡΝ !!!

Καλησπέρα σας! Χθες, ο Captain τα πήγε πολύ καλά με το γερμανικό και περίμενει μόνο το Τέννις για να πάει ταμείο. Από την άλλη, ο Laftsis δεν τα κατάφερε αφού του χάλασε το απόλυτο η νίκη της Σοσιεδάδ. Σήμερα έχει πολλούς αγώνες κυπέλου, αλλά εγώ διάλεξα μόνο έναν.

Απόψε το βράδυ δύο μεγάλες ομάδες θα συγκρουστούν στο Allianz Arena.


Bayern Munich
Στα τελευταία παιχνίδια της, δεν τα πάει πολύ καλά, αφού βρίσκεται στην 11η θέση με μόλις 12 βαθμούς. Μπορεί να αμφιβάλουν οι παίχτες και η διοίκηση, για το αν μπορούν να διατηρήσουν τον τίτλο του πρωταθλήματος, αλλά ως ένας γίγαντας της Ευρώπης, είναι πολύ έμπειρη σε κάτι τέτοιες μάχες! Τα τελευταία δύο χρόνια μέσα στο σπίτι της μετράει δύο ισοπαλίες με αντίπαλο τη Βέρντερ. Σήμερα, θα κυνηγήσει τη νίκη μέσα στη καυτή έδρα της, ώστε να παραμείνει και να κυνηγάει κάτι καλύτερο και στις τρεις διοργανώσεις(Champions League, Bundesliga και DFB-Pokal). Μην ξεχνάμε ότι η Μπάγερν έπαιξε την Παρασκευή που είναι ένα μικρό πλεονέκτημα. Απόψε, θα απουσιάζουν οι εξής: Mark van Bommel, Martin Demichelis, Daniel van Buyten, Miroslav Klose.

Πιθανή εντεκάδα:
Butt, Lahm, Tymoshuck, Badstuber, Pranjic, Schweisteinger, Ottl, Altintop, Mueller, Kroos, Gomez

Werder Bremen
Παρόλο που δεν ξεκίνησε καλά, στα τελευταία της παιχνίδια δείχνει μία ανάκαμψη, αφού μετράει δύο νίκες και μία ισοπαλία. Την τελευταία αγωνιστική, νίκησε 1-4 την Γκλάντμπαχ, η οποία είναι μία μέτρια ομάδα και έπαιζε χωρίς πολλούς βασικούς. Απόψε, η Βέρντερ θέλει να πάρει εκδίκηση, γιατί έχει πολύ κακές αναμνήσεις από την περσινή βαριά ήττα της από την Μπάγερν με σκορ 0-4. Έπειτα, υπάρχουν άσχημα νέα για την ομάδα της Βρέμης, αφού ο Per Mertesacker είναι αμφίβολος μετά από έναν τραυματισμό που είχε στο πρόσωπο, όπως και ο Pizzaro που τραυματίστηκε στο μηρό. Τέλος, οι σίγουρες απουσίες είναι εξής: Tim Borowski, Aaron Hunt και Philip Bargfrende.

Πιθανή εντεκάδα:
Mielitz, Fritz, (Mertesacker), Proedl, Pasanen, Frings, Bargfrede, Wesley, Marin, Arnautovic, (Pizzaro)


Συμπερασματικά, πιστεύω πως η Βέρντερ δεν θα δώσει τόσο βάρος σε αυτή τη διοργάνωση, γιατί στο Champions League βρίσκεται στον πάτο με δύο βαθμούς και θα προσπαθήσει την Τρίτη να κερδίσει την Τβέντε σε αντίθεση με την Μπάγερν που τα πάει περίφημα, αφού είναι μόνη της στην κορυφή με εννιά βαθμούς. Τέλος, η Βέρντερ είναι αποδυναμωμένη και θέλει αρκετά παιχνίδια ακόμα, ώστε η ομάδα να στρώσει και το συγκεκριμένο σύνολο παιχτών να αποδώσει ικανοποιητικά.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: 1
ΑΠΟΔΟΣΗ: 1.93 Betfair


Καλή Τύχη !!!
TsiRi


πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan