Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Τον πλάκωσε καλά-καλά και τώρα ζητά συγγνώμη

Μετανιωμένος ο Άντριαν Μούτου για τον ξυλοδαρμό

Συγγνώμη από όλους τους ανθρώπους της Φιορεντίνα ζήτησε ο Άντριαν Μούτου, για την βίαιη συμπεριφορά του και τον ξυλοδαρμό ενός μπάρμαν σε νυχτερινό κέντρο της Φλωρεντίας.

Μετανιωμένος για την πράξη του να ξυλοφορτώσει έναν μπάρμαν νυχτερινού κέντρου εμφανίστηκε ο Αντριαν Μούτου, με τον οποίο νωρίτερα ο επιθετικός της Φιορεντίνα διαφώνησε για τον λογαριασμό. Ο Ρουμάνος στράικερ που δικαιολογήθηκε λέγοντας ότι...
το θύμα της επίθεσης καταφέρθηκε με ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς εναντίον του και ζήτησε συγγνώμη από όλους για την συμπεριφορά του.

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τη διοίκηση, το προπονητικό τιμ, τους συμπαίκτες μου κι όλους τους φιλάθλους. Δεν έπρεπε ποτέ να συμβεί αυτό το περιστατικό, αλλά ο μπάρμαν με προσέβαλε με ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς» ήταν τα λόγια του 31χρονου.

Ο Αντριάν Μούτου που επρόκειτο να επιστρέψει στη δράση την προσεχή Κυριακή (31/10) απέναντι στην Κατάνια, καθώς εξέτισε την τιμωρία του για χρήση απαγορευμένων ουσιών, κινδυνεύει με νέα τιμωρία αυτήν την φορά από την ομάδα του. Μάλιστα, ορατό είναι το ενδεχόμενο να υπάρξει και φυλάκιση για τον Ρουμάνο, αφού ο μπάρμαν κινήθηκε δικαστικά εναντίον του άσου των Βιόλα.

Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan