Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Ήταν θέμα χρόνου.....

Βέβαια δεν ξέρεις τι θα γινόταν αν οι Λιμνάνθρωποι έπαιζαν πλήρεις και σοβαρά καθότι ο Κόμπε έπαιξε περίπου ένα ημίχρονο, δεν παύει όμως να είναι σημαντική νίκη (η πρώτη)
Τον τίτλο της πρωταθλήτριας κόσμου κατέχει και δικαιωματικά από το βράδυ της Πέμπτης η Μπαρτσελόνα, η οποία νίκησε στο άτυπο Σούπερ Καπ τους πρωταθλητές NBA, Λος Άτζελες Λέικερς, με 92-88.
Το παιχνίδι διεξήχθη στην Βαρκελώνη στα πλαίσια του «NBA Europe Live», με τις δύο ομάδες να καλούνται να υπερασπιστούν τους φετινούς τους τίτλους. Δεν πρέπει να ξεχνάμε άλλωστε, πως η Μπαρτσελόνα κατέκτησε την Ευρωλίγκα και οι Λέικερς το πρωτάθλημα του ΝΒΑ.....


Παρόλα αυτά, το παιχνίδι δεν ήταν καλό, οι δύο ομάδες παρουσιάστηκαν κουρασμένες και δεν προσέφεραν ιδιαίτερο θέαμα. Ωστόσο, η εξέλιξη του ματς ήταν συναρπαστική και ο νικητής κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα του τέταρτου δωδεκαλέπτου. Η Μπαρτσελόνα είχε καταφέρει να προηγηθεί με 84-78 και 86-79, ωστόσο οι «λιμνάνθρωποι» στο φινάλε αντέδρασαν και με… οδηγό τον Κόμπι Μπράιντ κυνήγησαν την ανατροπή, ωστόσο δεν ήταν καθόλου εύστοχοι στα τρίποντα και δίκαια γνώρισαν την ήττα.

Κορυφαίοι της αναμέτρησης για τους Καταλανούς ήταν ο Πιτ Μάικλ με 26 πόντους και ο Κάρλος Ναβάρο με 25. Μάλιστα, ο Ναβάρο στα τελευταία δευτερόλεπτα άκουσε όλο το γήπεδο να φωνάζει ρυθμικά προς τιμή του «MVP», σε μία προσπάθεια των Ισπανών φιλάθλων να… πικάρουν τον Μπράιντ. Όσον αφορά τους Αμερικανούς ξεχώρισε ο Πάου Γκασόλ, ο οποίος παίζοντας εντός έδρας, πέτυχε 24 πόντους, ενώ ο Μπράιντ, που αγωνίστηκε για περίπου ένα ημίχρονο, σημείωσε 15 πόντους με μηδέν στα έξι τρίποντα.

sportdog.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan