Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

«Ο Μαρινάκης ανοίγει νέους ορίζοντες στο ποδόσφαιρο»

Νέους ορίζοντες ανοίγει για τα ελληνικό ποδόσφαιρο ο Ευάγγελος Μαρινάκης., Αυτό επισημαίνει η Ένωση Β’ και Γ’ Εθνικής. Ο πρόεδρο ς της Σπύρος Καλογιάννης ενημέρωσε τα μέλη του ΔΣ για τη συνάντηση που είχε με τον Ευ Μαρινάκη και εμφανίστηκε πολύ ικανοποιημένος από το γεγονός ότι ο πρόεδρος της Super League έλυσε οριστικά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ομάδες της Football League και Football League 2.

Μάλιστα σε ανακοίνωση της Ένωσης γίνεται αναφορά στις ενέργειες του Ευάγγελου Μαρινάκη για την οικονομική ενίσχυση των ομάδων, για τη βελτίωση των συνθηκών του ποδοσφαίρου ενώ εκθειάζει τόσο την ευαισθησία του όσο και την αποφασιστικότητά του για την επίτευξη της προόδου του αθλήματος:......


«Η ευαισθησία και η κατανόηση ως και η αποφασιστικότητα που έδειξε ο κ.Μαρινάκης ώστε η χορηγία για το 2010-2011 να έχει ολοκληρωθεί μέχρι το πέρας της αγωνιστικής περιόδου και με επιπλέον αύξηση κατά 10% ως και η δέσμευσή του ως επικεφαλής του ενιαίου Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου να στέκεται εμπράκτως αρωγός για τη διεκδίκηση και επίλυση προβλημάτων ανοίγει νέους ευοίωνους ορίζοντες για το Επαγγελματικό Ποδόσφαιρο δρόμους».

πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan