Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Fifa 11: Πωλήσεις και Ultimate Team Mode


Ρεκόρ πωλήσεων
Κάθε χρόνο και καλύτερα για την EA Sports, η οποία πραγματοποίησε ρεκόρ πωλήσεων στο Fifa 11. Σε λιγότερο από μία εβδομάδα, το παιχνίδι κατάφερε να πουλήσει 2.6 εκατομμύρια αντίτυπα, αποκομίζοντας συνολικά πάνω από 150 εκατομμύρια δολάρια. Με τα νούμερα αυτά, το Fifa 11 γίνεται το πιο γρήγορο σε πωλήσεις παιχνίδι όλων των εποχών.

Σε σύγκριση με πέρυσι.. η EA Sports είχε 29% άνοδο πωλήσεων. Μάλιστα, στο διάστημα 1-2 Οκτωβρίου όπου το παιχνίδι κυκλοφόρησε στην Ευρώπη, 18.6 εκατομμύρια συνδέσεις κατεγράφησαν online, ενώ μέχρι πέρυσι οι πρώτες δύο ημέρες είχαν 11.3 εκατομμύρια συνδέσεις. Δεν είναι επίσης τυχαίο το ότι ο τίτλος της EA δέχτηκε ακόμη καλύτερες κριτικές, 58 από τις οποίες ξεπερνούν το 9/10, ενώ πήρε και 10/10 από πέντε έντυπα, στα οποία συμπεριλαμβάνονται το Eurogamer Ιταλίας και το Playstation Official Magazine της Μ. Βρετανίας.

Fifa 11 Ultimate Team
Αυτό τον Νοέμβριο, θα έχουμε και την έναρξη του Fifa 11 Ultimate Team, ενός online mode που θα είναι διαθέσιμο μόνο στις εκδόσεις του Playstation 3 και του Xbox 360. Σύμφωνα με ανακοίνωση του συμπαθέστατου Peter Moore της EA Sports, το mode αυτό θα παρέχεται δωρεάν.

Θυμίζουμε ότι στο Fifa 11 Ultimate Team, θα μπορείτε να αναλάβετε μία ομάδα και να την αναπτύξετε όπως θέλετε, αγοράζοντας και πουλώντας παίκτες ή ανταλλάσσοντας τους με άλλους χρήστες online. Το mode αυτό είναι ουσιαστικά σαν το Career Mode, μόνο που παίζεται online, ενώ από φέτος θα σας επιτρέπει να στείλετε πρόσκληση αγώνα σε όποιον φίλο σας είναι εκείνη τη στιγμή συνδεδεμένος.

Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan