Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

"Μανιακός" clubber ο Γκοβού!


Στον αέρα κινδυνεύει να τιναχτεί η μεγαλύτερη καλοκαιρινή επένδυση του Παναθηναϊκού. Ο λόγος για τον Σίνδεϊ Γκοβού, ο οποίος αν και μόλις λίγους μήνες στην Αθήνα, έχει μάθει πολύ καλά τη νυχτερινή ζωή της πόλης. Άλλωστε μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι αργεί κάθε πρωί στις προπονήσεις.
Ο Γάλλος εν αντιθέσει με τον συμπατριώτη του και κολλητό του φίλο, Τζιμπρίλ Σισέ, που αποτελεί υπόδειγμα οικογενειάρχη, έχει σαρώσει τα νυχτερινά μαγαζιά της παραλιακής και όχι μόνο και αποτελεί τον νέο…
βραδινό αξιοθέατο της πόλης.
Στον Παναθηναϊκό έχουν μάθει τα καμώματα του, αλλά μέχρι στιγμής δεν θέλησαν να τον πιέσουν λόγω του θανάτου του πατέρα του. Αλλά πως γίνεται να είσαι συναισθηματικά φορτισμένος εξαιτίας του θανάτου ενός πολυαγαπημένου σου προσώπου και να πηγαίνεις να μπεκροπίνεις και να διασκεδάζεις.
Το «τριφύλλι» πρέπει να πάρει πιο αυστηρά μέτρα, αφού έχει επενδύσει πάνω στον Γάλλο διεθνή πολλά λεφτά, τα οποία σε τέτοιες περιόδους δεν μπορεί κανένας να τα ξοδεύει έτσι!
Ο Γκοβού αποκτήθηκε για να κάνει περισσότερα από όσα ο Σαλπιγγίδης και για να προσδώσει ποιότητα στην δεξιά πλευρά του κέντρου, αλλά μέχρι στιγμής έχει κάνει τα μισά σε σχέση με όσα έκανε ο Έλληνας και μπροστά του άτεχνος επιθετικός!
Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι χέρι στον Γάλλο, ο οποίος δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει (πολλά τα παραδείγματα στη Λυών), έχει βάλει και ο Σισέ, ο οποίος έδωσε την συγκατάθεση του για αυτή τη μεταγραφή, βάζοντας το χέρι του στην «φωτιά», για τον Γάλλο μεσοεπιθετικό!
Σίδνεϊ συνετίσου!!!
Υ.Γ. Να υπενθυμίσουμε ότι ο Γκοβού ήταν και στην παρέα που είχε ερωτικές σχέσεις με μια ανήλικη στην Γαλλία, μαζί με τον Ριμπερί και τον Μπενζεμά, μια υπόθεση που έσκασε λίγο πριν από το Μουντιάλ της Αφρικής, στο οποίο η Γαλλία… σάρωσε!!!
sportsecrets.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan