Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

ΑΛΛΑΓΗ????ΠΟΙΑ ΑΛΑΓΗ???


Φίλε μου φράουλα μας μιλάς για αλΛαγή....Δεν υπάρχει αλΛαγή,ούτε προς το καλύτερο ούτε προς το χειρότερο...απλά μια ζωή αυτή η ριμαδοχώρα χάλια πήγαινε άσχετα αν εμείς δεν θέλαμε να το πιστέψουμε μέχρι που μας ήρθε ο Γιώργης (ΓΑΠ) και μας το επιβεβαίωσε οδηγώντας μας ποιο γρήγορα(οι υπόλοιποι πηγαιναν με 3η ενω ο ΓΑΠ έβαλε και 5η)προς τον γκρεμό...
Αυτά.....

Υ.Γ.
όσο για το δεύτερο καροτσάκι που θα χρειαστεί να παρει το φαντασμα θα κάνω έρανο...

3 comments:

strawberry είπε...

μικρέ δεν θα χρειαστει....
απαντησέ μου σε αυτο....
υπήρχε λύση εκτός ΔΝΤ; Αν ναι -ποια;
και κάτι άλλο μικρέ..
Η κριτική των χειρισμών Πασόκ στο θέμα της εξασφάλισης δανείων κ.λ.π. από τότε που ανέλαβαν και μετά είναι απλώς αστεία και να με συμπαθάς! Είναι σα να ρίχνουμε μια κοπέλα από τον 10ο όροφο και μετά να κάνουμε κριτική γιατί άφησε να φανεί το βρακί της κατά τη διάρκεια της πτώσης ή γιατί δέχτηκε να την πιάσει ένας κανάγιας σωματέμπορας και να τη σώσει από την ανώμαλη προσγείωση στο τσιμέντο!
Όταν ανέλαβε ο Γιωργάκης (για την ακρίβεια ΠΡΙΝ αναλάβει ο Γιωργάκης) η χώρα είχε χρεωκοπήσει. Την κρατάγανε στο παιχνίδι οι Γάλλοι και οι Γερμανοί επειδή θέλανε να στηρίξουν τον σύντροφό τους Κωστάκη και να εξασφαλιστούν δάνεια (τα οποία θα πέρναμε εμείς και θα καρπούνταν αυτοί). Όταν ήρθε ο Ζωρζ, πού ούτε σύντροφός τους ήταν και έλεγε και μαλακίες περί επαναδιαπραγματεύσεων, είδαν τα παλικάρια οτι θα έσκαγε η βόμβα και αποφάσισαν να το παίξουν αμείλικτοι τιμωροί. Αυτό ήταν όλο το σήριαλ -πλας τα γνωστά καπιταλιστικά παιχνίδια των τραπεζών.

watchman είπε...

και συ θεωρείς λύση το ΔΝΤ??Δεν θα σου πω ποια χώρα-λύση θα ήταν ο επόμενος δανειστής μας αλλά ότι όποιος ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ήθελε να σώσει αυτη την χώρα-κοπέλα δεν θα πήγαινε ούτε στο ΔΝΤ-κανάγιας σωματέμπορας αλλα ούτε και σε διάφορους συντρόφους-δανειστες-κριτικη.απλα δεν θα την ρίχναν από τον 10ο όροφο.με τον πλούτο που διαθετει αυτή η χώρα(ορυκτα,πετρέλαια,τουρισμό,πρόσφορα εδάφη και άλλα πολλα) δεν θα είχε την ανάγκη κάνενος.το μόνο που θα χρειαζόταν είναι σωστη οργάνοση και ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΘΕΛΗΣΗ(που κανένας τόσα χρόνια δεν είχε).Μόνο λαμόγια είχε όλα αυτά τα χρόνια στην εξουσια αυτή η χώρα.Εδώ τα κατάφερε ένα Μαλάουι(παλιοτερο μου ποστ 'το θαυμα του Μαλάουι')δεν θα τα καταφερνε η Ελλάδα(εγώ το πιστευω)

Ανώνυμος είπε...

tha sas doso ego luseis gia to dnt.
Otan itan o karamanlis eixame i den eixame symfonisei me tous rosous gia to fysiko aerio poy tha karponomastan me oti synepeies?
Thymaste ton Papandreou otan o karamanlis efere tin cosco stin ellada? Valte eikona sto myalo sas me ton papandreou na zitaei ekloges gia to ksepoylima toy peiraia. Thelete na sas thymiso toys oroys poy perilamvane tote i symfonia. Tha sas to po giati exei megali diafora. 200 dis euro itan gia oli tin ekmetalleusi toy limanioy. Kati to opoio toys edose o Papandreoy me 15 dis.
Dnt= goldmansachs=usa=george. Thymaste poios efere autous edo kai apo pote mageirevontai stoixeia. I symfonia gia daneiodotisi einai apo to 2003.
Opote thelete symmetexo kai ego giati aganaktisa.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan