Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Just the 2 of us




«Just the 2 of Us», το επιτυχημένο show του BBC που έχει προβληθεί με μεγάλη επιτυχία στην Αγγλία , την Αυστραλία, το Βέλγιο , την Κίνα , την Πολωνία και την Ολλανδία κάνει στάση και στην Ελλάδα… απόψε στο Mega στις 21:00 με παρουσιαστή τον Γιώργο Καπουτζίδη και την Δούκισσα Νομικού σε ένα ρόλο έκπληξη.


Ο απολαυστικός Γιώργος Καπουτζίδης, λίγο πριν την πρεμιέρα, μιλά για το «Just the two of us» και υπόσχεται στο κοινό πολλές εκπλήξεις. «Σας το φυλάμε για έκπληξη και δεν θα ήθελα να είμαι εγώ αυτός που θα προδώσει λεπτομέρειες από αυτά που ετοιμάζουμε, όπως δεν μπορώ να πω και ποιοι θα είναι οι συμμετέχοντες. Θα σας πω όμως ότι σας περιμένουν πολλές αναπάντεχες εκπλήξεις. Θα δείτε ανθρώπους να τραγουδούν που δεν το περιμένατε, τραγουδιστές να ερμηνεύουν κομμάτια που επίσης δεν περιμένετε όπως και ντουέτα που δεν θα μπορούσατε ποτέ να φανταστείτε» δήλωσε στον Τηλεθεατή ο παρουσιαστής.

Όσο για το αν τον προβλημάτισε το γεγονός ότι θα έχει να διαχειριστεί τόσους επωνύμους σε ένα live πρόγραμμα, τόνισε: «Καταρχάς με προβλημάτισε το γεγονός ότι θα είναι live, είναι όμως μια πρόκληση για μένα αυτό και επίσης θεωρώ ότι το live έχει μια ζωντάνια. Όσο για τους επώνυμους έχω την αίσθηση ότι όλοι θα έχουν μια πολύ ωραία και χαλαρή διάθεση. Ξέρω ότι έχουν έρθει με το σκεπτικό να περάσουμε καλά και αυτό από μόνο του είναι πολύ αγχολυτικό».
πρώτο θέμα

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan