Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Τι έπνιξε ο Φαν ντερ Σαρ (video)!


Η απίστευτη γκάφα του Φαν Ντερ Σαρ κόστισε δύο βαθμούς στη Γιουνάιτεντ, που έμεινε στο 2-2 με τη Γουέστ Μπρομ στο «Όλντ Τράφορντ» παρότι προηγήθηκε με δύο γκολ διαφορά! «Λευκή» ισοπαλία της Τσέλσι στην έδρα της Βίλα, επέστρεψε στις νίκες η Άρσεναλ.

Τα εκτός έδρας παθήματα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ... μεταφέρθηκαν και στο «Ολντ Τράφορντ», με την ομάδα του Φέργκιουσον να μένει στο 2-2 απέναντι στη Γουέστ Μπρομ παρότι προηγήθηκε με δύο γκολ διαφορά! Η Μάντσεστερ προηγήθηκε της Γουέστ Μπρομ στο 25' με 2-0 με τα γκολ των Τσικαρίτο, Νάνι, όμως οι νεοφώτιστοι δεν παράτησαν το παιχνίδι και μέσα σε έξι λεπτά έφεραν το παιχνίδι στα ίσα! Ο Εβρά με αυτογκόλ στο 50' και ο Τσόγι στο 55' έκαναν το 2-2 και διατήρησαν τη Γουέστ Μπρομ αήττητη για πέμπτο σερί παιχνίδι.
Όλα τα λεφτά, βέβαια, ήταν το απίστευτο λάθος του Φαν ντερ Σαρ στη φάση της ισοφάρισης! Μία ακίνδυνη σέντρα από τα αριστερά ήταν εύκολη για τον Ολλανδό, όμως η μπάλα χτύπησε στον ώμο του και του έφυγε μέσα από τα χέρια! Ο Τσόγι εκμεταλλεύτηκε το λάθος και ισοφάρισε σε 2-2, με τον 40χρονο τερματοφύλακα να αδυνατεί να πιστέψει τι έγινε. Και οι μεγάλοι κάνουν απίστευτες γκάφες...



Το μόνο θετικό για τη Γιουνάιτεντ ήταν πως αυτή η γκέλα δεν την έφερε πιο πίσω από την Τσέλσι. Οι «μπλε» δεν εκμεταλλεύτηκαν το δώρο της Γουέστ Μπρομ, καθώς έμειναν στο 0-0 με την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ, ωστόσο διατήρησαν την διαφορά των πέντε βαθμών από τους διώκτες τους.




Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan