Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Αλήθειες από τον γιόκα της Μάργκαρετ και τον Πάγκαλο

Αλήθειες που πονάνε αλλά μας συμφέρουν
Τα δύο κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ, πρόεδρος και αντιπρόεδρος, κ.κ Παπανδρέου και Πάγκαλος, σε μια απίστευτη κρίση ειλικρίνειας εκστόμισαν αλήθειες που πόνεσαν πολύ κόσμο και κυρίως αυτούς πους βρίσκονται εντός των γραναζιών της κομματοκρατίας που κυβερνά τα τελευταία 36 χρόνια την Ελλάδα......
«Κυβερνώ μια διεφθαρμένη χώρα» δήλωσε στον κ. Γιούνκερ ο ΓΑΠ. Η απόλυτη αλήθεια. Μόνο μια διεφθαρμένη χώρα μπορεί να ψηφίζει, να ξαναψηφίζει και να ανέχεται τελείως απαθέστατα όλο αυτό τον εσμό των πολιτικάντηδων που ασελγούν πάνω της για δεκαετίες. Μόνο μια απόλυτα διεφθαρμένη χώρα κ. Παπανδρέου θα ενέχονταν να την κυβερνούν παππούς, μπαμπάς και εγγονός μέσα σε 45 χρόνια.
Οι πολίτες μόνο μιας απόλυτα διεφθαρμένης χώρας δεν θα σας πλάκωναν με τα γιαούρτια, ύστερα από τις απανωτές κοροϊδίες που έχετε διαπράξει. Μόνο σε μια απόλυτα διεφθαρμένη χώρα δεν προφυλακίζεται αυτός ή αυτοί οι πολιτικοί (Τσουκάτος, Μαντέλης) που ομολογούν ότι χρηματίστηκαν από πολυεθνικές, αλλά φυλακίζεται ο λαϊκατζής που δεν έκοψε απόδειξη για ένα μάτσο μαϊντανό. Μόνο μια απόλυτα διεφθαρμένη και εκφυλισμένη χώρα θα γέμιζε από εκατομμύρια λαθρομετανάστες, χωρίς κανένας υπουργός να έχει πάει φυλακή για την βαθύτατη συνειδητή υπονόμευση της Ελληνικής ράτσας.
Μόνο μια τελείως ξετσίπωτη κυβέρνηση θα έλεγε απροκάλυπτα προκειμένου να –δήθεν-ανασάνουμεε οικονομικά ας παραχωρήσουμε και κάποια εδάφη. Μόνο ο πρωθυπουργός μια διεφθαρμένης χώρας θα γύριζε όλη την Ευρώπη και θα έλεγε πως η χώρα του είναι διεφθαρμένη και αυτός δεν θα παραιτούνταν. Στην Αρχαία Ελλάδα και στην Πρωσία των αρχών του 20 αιώνα θα αυτοκτονούσε κιόλας.
Όχι κύριε Παπανδρέου, αυτό που θέλατε να πείτε στον κ. Γιούνκερ ήταν ότι είστε ευτυχής που κυβερνάτε μια διαφθαρμένη χώρα, η οποία ακριβώς επειδή είναι διεφθαρμένη σας επιτρέπει να την κυβερνάτε. Βγήκε τάχου μου και δήχθηκε και η Νέα Δημοκρατία -για να αποκομίσουν φυσικά το πολιτικό όφελος και να κεφαλαιοποιήσουν για μια ακόμη φορά τον πατριωτισμό των Ελλήνων- σαν να έπεσαν από κάποιο άλλον πλανήτη, σαν να μην έχουν ακούσει τίποτα αυτοί για διαφθορά στην Ελλάδα, σαν να μην διόρισαν εκείνοι κομματικά προκειμένου να εξαγοράσουν την ψήφο των Ελλήνων ή σαν να μην έκαναν τα στραβά μάτια στις μικροαπατεωνιές του λαουτζίκου, ώστε αυτός να ανέχεται μοιραία τις μεγαλοαπατεωνιές αυτών και των νταβατζήδων.
36 ολόκληρα χρόνια «δημοκρατίας» και το μόνο δημοψήφισμα που έχει γίνει ήταν για το αν θα διώξουμε ή όχι τον Κωνσταντίνο. Για όλα τα άλλα ο λαός δεν χρειάζεται να μετέχει, αφού άλλωστε τον έχουμε του χεριού μας, αρκεί να του εξασφαλίσουμε σύνταξη από τα 40 και δεν βαριέσαι, έχει ο θεός. Ο κ. Πάγκαλος από την άλλη ήταν ανέκαθεν ειλικρινής. «Μπορούμε να πούμε ότι την σημαία την πήρε ο άνεμος» είναι μια φράση που, εκτός από τα διαπιστευτήρια τους ως υπουργού εξωτερικών της Ελλάδας το βράδυ των Ιμίων, δείχνει ότι ο άνθρωπος δεν μασάει τα λόγια του και είναι αφοπλιστικά κυνικός. Σιγά μην κώλωνε να πει ότι φάγαμε μαζί τα λεφτά. Αφού φάγαμε μαζί τα λεφτά κ. Πάγκαλε γιατί δεν παραιτήστε και δεν θέτετε τον εαυτό σας στην διάθεση της δικαιοσύνης, ώστε να της υποδείξετε πως ακριβώς «φάγαμε τα λεφτά» και αφού φάγατε να πάτε και μέσα. Τι φοβάστε το λιτό μενού της φυλακής;
Βασίλης Ζώης
http://skeftomasteellhnika.blogspot.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan