Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

“Από τα 15 έγινα πόρνη. Με κράταγαν και μου δίναν με το ζορι ηρωίνη ώστε να μην παλευω όσο με βιάζουν”[Βίντεο]

porni1_h_633_451Η εξομολόγηση της αλλοδαπής ιερόδουλης στο "Αξίζει να το ζεις!"

Η νεαρή κοπέλα που είχε πέσει θύμα βιασμού όταν ήταν 15 χρόνων, αποφάσισε να έρθει στην Ελλάδα για να βρει καλύτερες συνθήκες και έπεσε στα δίχτυα της πορνείας.

Η Ελένη, που κατάγεται από τη Ρωσία, μίλησε στην...
εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου “Αξίζει να το ζεις!”, για τις δυσκολίες που πέρασε και την προσπάθεια που κάνει να γυρίσει σελίδα στη ζωή της.
Η αλλοδαπή πόρνη, που ήταν και μητέρα δυο κοριτσιών είχε περάσει μεγάλες δυσκολίες και ακόμη και ο συντροφός της την εκμεταλλευόταν.“Είχε πει πως με πήρε καθαρά για τα λεφτά. Έβγαζα αρκετά και ήμουν καλή και ήθελε να το εκμεταλλευτεί”, αποκάλυψε η ίδια.
Θέλοντας να συνεχίσει τη ζωή της και να ξαναδεί τα παιδιά της, αποφασίζει να αλλάξει σελίδα. Τότε πήρε την απόφαση να μπει στο ξενώνα αλληλεγγύης “Στοργή” και να κάνει μια προσπάθεια να ξεφύγει απ' όλες τις δυσάρεστες καταστάσεις και τα όσα είχε ζήσει. Μιλώντας, μάλιστα, για τις πρώτες μέρες της στον ξενώνα, ανέφερε πως ήταν πολύ δύσκολες.“Δεν ήθελα να μιλήσω σε κανέναν. Δεν ήθελα να σκέφτομαι. Φοβόμουν πολύ”.
Παράλληλα, η νεαρή κοπέλα ανέφερε πως είχε βιώσει πολύ άσχημες συμπεριφορές και είχε ακούσει πολύ προσβλητικά λόγια, που την είχαν σημαδέψει. Ωστόσο, βρήκε τη δύναμη και το κουράγιο να προχωρήσει. Το μόνο που φοβάται είναι να μην επηρεάσει τα παιδιά της, το άσχημο παρελθόν που είχε. “Φοβάμαι μήπως τα κορίτσια μου ακολουθήσουν το δρόμο μου”, σημείωσε χαρακτηριστικά.
Η ίδια πλέον προσπαθεί να βρει τρόπο να έρθει και πάλι σε επαφή με τα παιδιά της και να κάνει μια νέα αρχή. Μάλιστα, η εθελοντική εργασία που έκανε στον Ερυθρό Σταυρό, φαίνεται πως τη βοήθησε πολύ να επανενταχθεί και να σταθεί στα πόδια της.



Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan