Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2010

Η χειρονομία που «έκαψε» τον Λιάγκα! (Video)

Πολλοί παρουσιαστές την έχουν πατήσει κατά καιρούς on air, άλλωστε είναι γνωστή η ατάκα «συμβαίνουν αυτά, ζωντανό είμαστε», αλλά αυτό που έπαθε ο Γιώργος Λιάγκας θα το φυσάει για πολύ καιρό και δεν θα κρυώνει! Η κάμερα τον συνέλαβε να κάνει την κλασική κίνηση του... αυνανισμού την ώρα που μίλαγε η καλεσμένη του! Υπονοώντας ότι λέει βλακείες.
Το γεγονός ότι δεν σέβεται τους καλεσμένους του το είχε φέρει στο προσκήνιο η «έρμη» η Βάνα Μπάρμπα τους παράτησε σύξυλους στον αέρα, επειδή την είχαν να περιμένει μια ώρα μέχρι να βγει στο πλατό για πέντε λεπτά!
Όμως ο κ. Λιάγκας δεν έβαλε μυαλό…
Σήμερα λοιπόν έκανε την γνωστή χειρονομία για αυτά που έλεγε η οδοντίατρος που φιλοξενούσε στην εκπομπή. Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι την «κίνηση» την έκανε όταν η οδοντίατρος – καλεσμένη, μιλούσε για την… επόμενη καλεσμένη της εκπομπής, Ματθίλδη Μαγγίρα.
Πάνω που έλεγε η οδοντίατρος πόσο ταλαντούχα είναι η Ματθίλδη, τσουπ- βλέπουμε τον Λιάγκα να κάνει την χειρονομία που τον «έκαψε». Τι ήθελε να πει ο παρουσιαστής για το ταλέντο της καλεσμένης του άραγε, το οποίο παρεμπιπτόντως εξήρε λίγο αργότερα;;
Μόλις το κατάλαβε και στην προσπάθεια του να τα μπαλώσει άρχισε να… ξύνει την μύτη του, κάνοντας το πράγμα χειρότερο!....star
πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan