Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

«Έκανα σεξ επί… 24 ώρες» (video)


«Έκανα σεξ επί… 24 ώρες» (video)
Χτυπάει μέχρι και χρυσό στην Ολυμπιάδα το κορίτσι, αφού δε χτυπάει το… κεφάλι της στον τοίχο πριν ξεστομίσει τέτοιο μαργαριτάρι!
Αμ το άλλο; «Το μόνο πρόβλημά μου στο Ντουμπάι είναι ότι δεν μπορείς να κάνεις σεξ όπου θέλεις γιατί σε βάζουν φυλακή», συνεχίζει η Playmate Ρομπέρτα Γεωργιάδη, η οποία την είδε… φελάχα και ουρί της ερήμου. Όμως πώς βρέθηκε από το δυάρι με λουτροκαμπινέ (θεωρώ, δεν το είδα κιόλας), σε σουίτα τρίτος αμμόλοφος δεξιά με τζακούζι, να σουλατσάρει με καμήλα στην έρημο και να βγει στην… παρανομία για να δει χαρά στα… τέλια της; Γιατί, όπως η ίδια ματαλέει «Ο φίλος μου (επιχειρηματίας βεβαίως βεβαίως, προσθέτω εγώ) έφυγε για δουλειές και εγώ τον ακολούθησα».
Γνήσια Eλληνίδα που κρατάει ψηλά τη σημαία της παράδοσης… Ό, τι πει ο άντρας και κύρης και αφέντης και κολόνα του σπιτιού. Δεν γνωρίζω βέβαια αν τα… μαστορεύει τα σουτζουκάκια, όπως έλεγε ο Κωνσταντάρας στην «κάποτε ήμουνα πουλί και μ’ αγαπούσανε πολλοί» ή αλλέως πως… καρακάξα. Όσο για το 24ωρο σεξ τι να πει κανείς για το… ουρί της αλληνής; Ακόμα και τα πάρκινγκ, με τέτοια κρίση κλείνουν κάποιες ώρες. Ακόμα και τα πατσατζίδικα το κλείνουν το ρημάδι πριν τους το κλείσει το ΔΝΤ και τα άλλα καλόπαιδα του εξωτερικού (και όχι μόνο). Μα 24 ώρες; Ούτε νοσοκομείο σε εφημερία… η αδελφή Ρομπέρτα…

gazzetta

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan