Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

«Βye, bye baby»

Το συγκινητικό αντίο του Βαλεντίνο Ρόσι στη Yamaha. Το φιλί του Ιταλού θρύλου στη μοτοσικλέτα που τον συντρόφευσε επτά ολόκληρα χρόνια.

Μόλις ολοκληρώθηκε ο τελευταίος αγώνας της σεζόν στη Βαλένθια και ο Βαλεντίνο Ρόσι πέρασε τη γραμμή του τερματισμού, σταμάτησε στην άκρη της πίστας, κατέβηκε από τη μοτοσικλέτα του, και φορώντας ένα μπλουζάκι το οποίο έγραφε  «bye, bye baby» γονάτισε, αγκάλιασε την M1 της Yamaha, της ψιθύρισε κάτι για λίγα δευτερόλεπτα (προφανώς κάτι «τρυφερό») και την φίλησε!


bye

Έτσι αποχαιρέτησε ο «Γιατρός» το «μωρό του», το οποίο τον συντρόφευσε για επτά επιτυχημένα χρόνια. Πολύ συγκινητικές στιγμές για τον Ιταλό, ο οποίος τόνισε: «Ήταν επτά υπέροχα χρόνια, διασκεδαστικά με ιδιαίτερη ατμόσφαιρα, πολλές φανταστικές νίκες και τέσσερις τίτλους. Σταμάτησα με τη μοτοσικλέτα μου μετά τον αγώνα σήμερα, όπως είχα κάνει όταν ξεκίνησε αυτή η ιστορία, ήταν ο σωστός τρόπος να της πω αντίο. Ευχαριστώ όλους, έχουμε υπέροχες αναμνήσεις».
Ο Ιταλός θρύλος του Moto GP είπε αντίο με βάθρο, αφού ήρθε τρίτος, και αυτό ήταν το 84ο βάθρο του Ρόσι με την Yamaha. Συνολικά, αυτά τα επτά χρόνια ο Βαλεντίνο Ρόσι κατέκτησε με τη Yamaha 46 νίκες, 29 pole positions και τέσσερα Παγκόσμια Πρωταθλήματα (2004, 2005, 2008, 2009).

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan