Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Ο νέος Μέσι της Μπαρτσελόνα είναι Έλληνας

Ο 12χρονος Γιώργος Σπανουδάκης έχει κερδίσει το προσωνύμιο “Μικρός Μέσι” στην ακαδημίες των “μπλαουγκράνα”, ενώ πρόσφατα πήρε και την φανέλα με το Νο 10. Δείτε το βίντεο με τον εντυπωσιακό Σαλονικιό.....




Γεννήθηκε στις 25/11/1998 στην Θεσσαλονίκη και σε ηλικία 2 ετών μετακόμισε με τους δικούς του στη Γερμανία. Λίγα χρόνια αργότερα και συγκεκριμένα όταν μπήκε στα 6, άρχισε να ασχολείται με την "στρογγυλή θεά", με τον πατέρα του Κωνσταντίνο να τον γράφει στον τοπικό σύλλογο Opel Ruesselsheim.

Ο Γιώργος ξεδίπλωσε άμεσα το ταλέντο του, πετυχαίνοντας 132 γκολ! με αποτέλεσμα μετά από 1 χρόνο και συγκεκριμένα το 2006, να εκδηλώσει ενδιαφέρον η Μάιντζ, όπου συμμετείχε στις προπονήσεις της για τρεις μήνες. Το ταλέντο του, όμως, δεν άφησε ασυγκίνητες κι άλλες ομάδες, οι οποίες ενδιαφέρθηκαν για τον πιτσιρικά. Λίγο πριν υπογράψει συμβόλαιο στη Μάιντζ, ο πατέρας του αποφασίζει να τον πάει στην Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, η οποία εκείνη την εποχή έκανε επιλογή ταλέντων από ολόκληρη την Γερμανία. Οι ιθύνοντες της ομάδας τον διάλεξαν από 100 περίπου παιδιά και τον έκαναν δικό τους.

Η εξέλιξη του όμως ξεπέρασε τα σύνορα της Γερμανίας. Το καλοκαίρι οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα τον έφεραν στην Καταλωνία. Εκεί εξάλλου ξέρουν να δουλεύουν και να εκτιμούν όσο πουθενά αλλού τα νέα ταλέντα. Μέσα σε λίγους μήνες τον φωνάζουν ήδη “Μικρό Μέσι, ενώ πρόσφατα του έδωσαν και την φανέλα με το Νο 10.

Δείτε γιατί:



newsit

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan