Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

ΠΕΡΙ ΕΚΛΟΓΩΝ (ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΙ)

Το εκλογικό ποσοστό που πήραμε στις περιφερειακές εκλογές δεν είναι θετικό για τον συνδυασμό μας όσον αφορά τον Νομό μας .
Αισθάνομαι την ανάγκη όμως να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που μας στηρίξανε με την ψήφο τους καθώς και τους συνεργάτες μου. Δώσαμε έναν αγώνα προσωπικό χωρίς πάτρωνες και πολιτικά γραφεία να μας στηρίζουν ,ούτε είχαμε νομάρχες και δημάρχους να μιλάνε για εμάς .
Εμείς μόνοι μας με απλούς καθημερινούς ανθρώπους της διπλανής πόρτας που δεν είναι ανεπάγγελτοι κατασπαταλώντας τον ελεύθερο χρόνο τους και χωρίς καμία βοήθεια τρέχαμε να ενημερώσουμε τους Τρικαλινούς για τα δεινά που έρχονται απο την εφαρμογή του ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ.
Αν μετά από οκτώ χρόνια δεν μπορείς να τελειώσεις ένα δρόμο και δεν μπορείς να βάλεις σε μια σειρά να κάνουν την δουλεία τους άνθρωποι που πληρώνονται για αυτό. περιμένεις να σε βγάλουν αυτοί οι άνθρωποι από την οικονομική κρίση αυτοί που την δημιούργησαν ; Είναι γνωστό σε όλους τους Τρικαλινούς ότι οι δημοτικοί άρχοντες που μετακόμισαν από την νομαρχία στο δήμο και στην περιφέρεια το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι δημόσιες σχέσεις και τίποτε άλλο. Για αυτό και είναι συνυπεύθυνοι και οι Τρικαλινοί πολίτες ,για την κατάντια του νομού μας που τους στηρίζουν με την ψήφο τους. Εμείς σαν Ελεύθεροι άνθρωποι λέμε όχι σε αυτήν την κατάσταση και σηκώνουμε το γάντι .Θα είμαστε εδώ ξανά και πάλι ,θα γίνουμε ο Εφιάλτης τους.

Μακρυγιάννης Χρήστος Ανώτερος Αξιωματικός ε.α

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan