Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Η μεγάλη... "ευαίσθητη" επιστροφή του Εminem

Πέρασαν τρία ολόκληρα χρόνια για την νέα δισκογραφική δουλειά του μουσικού, μια δουλειά όμως που έχει ήδη χτυπήσει την κορυφή των τσάρτς και δείχνει μια νέα πλευρά του μουσικού..
Βέβαια αυτή η αλλαγή, σύμφωνα με το νέο εξώφυλλο του περιοδικού Rolling Stone ήταν μια επιστροφή που έμοιαζε σαν μια αργή διαδρομή από την κόλαση...
Ο δύστροπος Eminem μιλάει στο περιοδικό για την πάλη του με τον εθισμό και ειδικά τα βαριά βαρβιτουρικά και ηρεμιστικά χάπια, αλλά και για την δυσκολία του να εμπιστευτεί και να βγει ραντεβού.
Σε αποκλειστικά αποσπάσματα της επερχόμενης συνέντευξης ο μουσικός λέει....


"Φυσικά και έχω θέμα με την εμπιστοσύνη. Με τις γυναίκες, με τους φίλους, με όλους. Ο κύκλος μου είναι πολύ μικρός και στενός, και βασικά είναι όλοι φίλοι από πολύ παλιά. Και αυτό είναι που χρειάζομαι αυτή την στιγμή. Πέρασα πολύ δύσκολα τα τελευταία χρόνια, και τώρα ξαναστέκομαι στα πόδια μου.Για αυτό θέλω πρώτα να σιγουρευτώ οτι στέκομαι γερά, και μετά να κάνω το οτιδήποτε άλλο. Προς το παρόν δουλεύω με τον εαυτό μου."

Και όταν ρωτήθηκε εάν βγαίνει με κοπέλες είπε "όχι βασικά. Αν εννοείς ραντεβού σινέμα και φαγητό δηλαδή, όχι. Λόγω paparazzi είναι τόσο δύσκολο το να βγεις έξω. Θα ήθελα να κάνω μια καινούργια σχέση -ποιός δεν θα ήθελε- αλλά είναι πάρα πολύ δύσκολο να γνωρίσω κάποια κοπέλα με τις παρούσες συνθήκες."

Δείτε ένα από τα μεγάλα χιτ του Εminem σε συνεργασία με την Rihanna....





πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan