Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Παρέλυσε από τρύπημα αυτιών

Η Grace Etheringhton βρισκόταν για μέρες στο νοσοκομείο με τους γιατρούς να μην μπορούν να πουν με βεβαιότητα ότι είναι ικανή να περπατήσει ξανά. Η 15χρονη, έκανε αυτό που εκατομμύρια κοπέλες σε όλο τον κόσμο κάνουν: τρύπησε τα αυτιά της!

Δυστυχώς όμως, αυτό την εξέθεσε σε ένα ιο ο οποίος παρέλυσε ολόκληρο το σώμα της. Αυτή η δυσλειτουργία ήταν αποτέλεσμα της μόλυνσης των αυτιών της κατά την διάρκεια του τρυπήματος και την εμπόδιζε να κινήσει οποιονδήποτε μυ ενώ δεν μπορούσε ούτε καν να μιλήσει.

Κατά την διάρκεια της παράλυσης, κατάφερε να δώσει ένα μήνυμα ελπίδας στην μητέρα της με την οποία επικοινωνούσε ανοιγοκλείνοντας τα μάτια της......
“Ήθελα να πω στη μαμά μου ότι την αγαπώ και μπορούσα να το κάνω μόνο ανοιγοκλείνοντας τα μάτια. Το να είμαι κολλημένη στο σώμα μου ήταν απαίσιο. Η μαμά μου ήταν εκεί συνέχεια. Με έσωσε”, δήλωσε η 15χρονη μετά την σωτηρία της.


Οι γιατροί είχαν προειδοποιήσει την μητέρα της, Sharon, ότι ακόμα και να σωθεί θα μπορούσε να ήταν παράλυτη για όλη της την ζωή και να ζει με τεχνική υποστήριξη. Μετά από μία τεράστια μάχη, η οποία εντυπωσίασε τους θεράποντες γιατρούς της, η έφηβη έχει αναρώσει πλήρως και μάλιστα κατάφερε να χορέψει στο London’s West End.

“Είμαστε περήφανοι για εκείνη”, δήλωσε η 41χρονη μητέρα της.


Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan