Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Τι έκαναν γυμνοί στο ντους Johnny Depp - Angelina Jolie;

Γυμνοί στο ντους βρέθηκαν ο Johnny Depp και η Angelina Jolie για τις ανάγκες της νέας τους ταινίας, που αναμένεται στις αμερικανικές αίθουσες τον επόμενο μήνα! Ωστόσο, οι φήμες λένε πως η σκηνή κόπηκε τελικά λόγω...
ζήλειας, με την σύντροφο του Depp να αντιδρά και μόνο στην ιδέα ότι ο καλός της θα ερωτοτροπούσε με την σέξι συνάδελφό του.

Depp και Jolie, δύο από τα θεωρούμενα sex symbols του Hollywood, πρωταγωνιστούν στο «The Tourist» και η «καυτή» σκηνή στο ντους αποτελούσε το highlight της ταινίας. Σε αυτή, ο ηθοποιός «στρίμωχνε» την συνάδελφό του, που υποδύεται μία πράκτορα της Interpol.

«Το γυμνό της σώμα είναι εμφανές στο ντους.....
Ο Frank ανοίγει την πόρτα της ντουζιέρας. Μπαίνει μέσα και την σηκώνει πάνω στο τζάμι του ντους κι αρχίζει να τη φιλάει παντού. Εκείνη ανταποδίδει και διπλώνει τα πόδια της γύρω του...», γράφει χαρακτηριστικά το σενάριο.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, η σκηνή γυρίστηκε, όμως, ποτέ δεν θα την δούνε τα ματάκια μας, καθώς η Vanessa Paradis άσκησε βέτο!

«Μόλις έμαθε για την σκηνή, ζήτησε από τον Deppνα αποχωρήσει. Εξάλλου, η Jolie έκλεψε τον Pitt από την Jennifer Aniston όταν γύρισαν μαζί το "Mr. & Mrs. Smith"», δήλωσε πηγή προσκείμενη στον ηθοποιό, προσθέτοντας πως η Jolieτου ζήτησε να το ξανασκεφτεί.

Σύμφωνα με όσα γράφονται, η Γαλλίδα τραγουδίστρια, μητέρα των 2 παιδιών του Depp, αναστατώθηκε από το εν λόγω κομμάτι της ταινίας και έπεισε τον καλό της να αλλάξει γνώμη στην παραγωγή, υποστηρίζοντας πως η εν λόγω σκηνή είναι... φθηνή!

Πάντως, άνθρωπος από την παραγωγή σχολίασε πως δεν είναι απόλυτα βέβαιος για το κόψιμο της επίμαχης σκηνής. «Δεν έχω ακούσει ότι κόπηκε, θα πρέπει να το τσεκάρω», είπε χαρακτηριστικά.

Κόπηκε ή δεν κόπηκε, μια χαρά ντόρος έγινε λίγο πριν βγει στις αίθουσες το «The Tourist»...

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan