Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Το βαπόρι από την Ιταλία, πιάστηκε στην Αχαΐα... Ερχότανε από το Μπάρι, τίγκα με κόκα στο αμπάρι!

Μία από τις μεγαλύτερες ποσότητες κοκαΐνης που έχουν εντοπιστεί και κατασχεθεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Λιμενικού Σώματος κατά την τελευταία πενταετία ανακαλύφθηκε στο λιμάνι της Πάτρας.

Συγκεκριμένα, σε φορτηγό αυτοκίνητο που είχε αποβιβαστεί από το πλοίο «Super Fast» και είχε φτάσει από το Μπάρι στην Πάτρα, βρέθηκε ποσότητα 32 κιλών και 481 γραμμαρίων κοκαΐνης, ενώ για την υπόθεση συνελήφθη ένα άτομο.....


Η υπόθεση αυτή συνδέεται με τον εντοπισμό κοκαΐνης μεικτού βάρους 47 κιλών και 69,8 γραμμαρίων, που εντοπίστηκε νωρίτερα την Τρίτη από άντρες του λιμεναρχείου Πάτρας στην καμπίνα φορτηγού οχήματος, ενώ για την υπόθεση αυτή έχουν συλληφθεί τρία άτομα -δύο Έλληνες και ένα άτομο αλβανικής υπηκοότητας.

Τα ναρκωτικά ήταν επιμελώς κρυμμένα σε ειδική ξύλινη κατασκευή στο κρεβάτι της καμπίνας του οχήματος, επικαλυμμένα με ειδική κρέμα και τυλιγμένα με καρμπόν, ώστε να καθίσταται αδύνατος ο εντοπισμός τους από μηχάνημα ακτινών Χ (Χ-RAY).

Επίσης, πίσω από το κάθισμα του συνοδηγού βρέθηκε ένα χαρτοκιβώτιο που περιείχε δέκα κουτιά του ενός κιλού χημική ουσία «φαινακετίνη», σε λευκή σκόνη, που προοριζόταν για πρόσμιξη με τη ναρκωτική ουσία.

πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan