Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Παναθηναϊκός: Να το συνέχιζε μέχρι να ισοφαρίσουν…

Με τη διαιτησία του Σιδηρόπουλου τα είχαν στον Παναθηναϊκό, με τους «πράσινους» να σχολιάζουν πως σήμερα είναι το έγκλημα κατά της Ελλάδας, καθώς κακώς ο διαιτητής δεν κράτησε το ματς μέχρι να ισοφαρίσει ο Ολυμπιακός.

Όπως ήταν φυσικό το σημερινό ντέρμπι στο ΟΑΚΑ παρακολούθησαν με τη δική τους ξεχωριστή ένταση και αγωνία και οι «πράσινοι». Μετά το τέλος δεν άφησαν ασχολίαστη τη διαιτησία του Αναστάσιου Σιδηρόπουλου, τόσο για το πέναλτι που έδωσε, όσο και για τις καθυστερήσεις που κράτησε. Μάλιστα τόνιζαν πως σήμερα έγινε έγκλημα κατά της Ελλάδας, επισημαίνοντας με σαφώς περιπαικτική διάθεση, πως κακώς ο διαιτητής δεν συνέχισε το παιχνίδι, όσο χρειαζόταν για να ισοφαρίσει ο Ολυμπιακός.

oichalia: Και εμείς οι Παναθηναϊκοί ακόμα πιο κάτω....να δούμε οι διοικούντες που πραγματικά το πάτε.

3 comments:

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΛΑ? 2 ΛΕΠΤΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΠΝΟΓΟΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΥΣ. ΣΕ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΗΜΟΥΝ 10 ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΜΟΥ ΚΑΙ ΛΕΓΑΝΕ ΣΤΟ 7 ΘΑ ΤΟ ΛΕΙΞΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕ ΠΟΛΥ Η ΣΕΝΤΡΑ.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΝΤΟΥΝΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΣΕΡΙ ΤΩΝ ΠΕΝΑΛΤΙ.

Ανώνυμος είπε...

O διαιτητής έδειξε 4 λεπτά καθυστέρηση. Η σέντρα μετά το γκολ ήταν έτοιμη στο 90 αλλά λόγο καπνογώνων παίχτηκε στο 91:40. Επιπλέο τραυματίστηκε ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ, άλλος ένα παίκτης και ο διαιτητής έδωσε και μια κίτρινη για καθυστερήσεις. Απολυτα λογικό λοιπόν το +6. Τι έπρεπε να κάνει δηλαδή;

Ανώνυμος είπε...

Kala i paratasi 15 lepta den einai?

Giati paiksane mono 8 lepta?

To deutero imihrono tis paratasis giati den to paiksane?

Enstasi amesos

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan