Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Επεισόδια με Μάκο και Τζεμπούρ!

Επεισόδια σημειώθηκαν έξω από το γήπεδο του Πανιωνίου μετά τη λήξη του αγώνα με την ΑΕΚ, ενώ αστυνομικοί επιτέθηκαν στον Ράφικ Τζεμπούρ!

Η ένταση είχε ξεκινήσει λίγο νωρίτερα, όταν ο Μάκος  είχε αποπειραθεί να επιτεθεί σε οπαδό που τον έβριζε, αλλά συγκρατήθηκε από τους ψυχραιμότερους συμπαίκτες του.

Κατά την αποχώρηση της ΑΕΚ από το γήπεδο, ο Μάκος άκουσε και πάλι ουκ ολίγα από 10-15 οπαδούς του Πανιωνίου, την ώρα που κατευθυνόταν προς το πούλμαν της αποστολής, αρχικά δεν αντέδρασε και ανέβηκε, αλλά όταν τα «γαλλικά» επεκτάθηκαν στους υπόλοιπους, αντέδρασαν αυτοί.
Μανωλάς, Λαγός και Γκέντσογλου ήταν οι πρώτοι παίκτες των «κιτρινόμαυρων» που κατέβηκαν για να ζητήσουν το λόγο από τους οπαδούς, τους ακολούθησαν και οι υπόλοιποι και κάποια στιγμή οι δύο πλευρές ήρθαν σε απόσταση αναπνοής και λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Μανωλάς προσπάθησε κάποια στιγμή να πετάξει έναν κάδο σκουπιδιών στους οπαδούς, επειδή ορισμένοι από αυτούς κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του.
Την ίδια στιγμή, ο Ράφικ Τζεμπούρ....
φώναζε κατά των αστυνομικών που δεν έκαναν τίποτε για να απομακρύνουν τους οπαδούς που ήταν συγκεντρωμένοι έξω από το γήπεδο, με κάποιες πληροφορίες να αναφέρουν ότι, κουβέντα στην κουβέντα, ήρθε στα χέρια μαζί τους. Κάποιοι αστυνομικοί, μάλιστα, ζήτησαν να συλληφθεί ο Γαλλοαλγερινός επιθετικός και να του υποβληθεί μήνυση, με την κατηγορία ότι έπιασε από το λαιμό συνάδελφό τους.
Η παρέμβαση του Βασίλη Δημητριάδη, πάντως, συνετέλεσε στο να ηρεμήσουν τα πνεύματα, με το γενικό αρχηγό της ΑΕΚ να «μαζεύει» τους παίκτες πίσω στο πούλμαν που αναχώρησε άμεσα.
Μετά το τέλος του παιχνιδιού, φραστική επίθεση από λιγοστούς οπαδούς του Πανιωνίου, δέχθηκε και ο Σταύρος Αδαμίδης στην κερκίδα των επισήμων του γηπέδου.

πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan