Δευτέρα, 1 Νοεμβρίου 2010

Το SMACKDOWN VS RAW game... επιστρέφει (vid)

Το πρώτο σε πωλήσεις Fighting Game παγκοσμίως επιστρέφει και βρίσκεται σήμερα στα ράφια των καταστημάτων για όλες σχεδόν τις κονσόλες.

Το WWE Smackdown Vs Raw 2011 απευθύνεται τόσο στους οπαδούς του World Wrestling Entertainment (με το career mode τρομερού βάθους στο singleplayer) όσο και σε όσους απλά ψάχνουν για ένα παιχνίδι χαβαλέ και καρπαζιάς με την παρέα (μια και επιτρέπει πολλά άτομα να μπαίνουν ταυτόχρονα στο ρινγκ).

Όπως ξέρουμε τόσα χρόνια το game αυτό έχει ριζώσει στις κονσόλες και γιατί? Γιατί, το SMACKDOWN VS RAW είναι πάντα εδώ για να μας δώσει πολλά περισσότερα από όσα περιμένουμε και είναι ένα παιχνίδι άκρως σκληροπυρηνικό και ακατάλληλο.....


Οι φανατικοί του οπαδοί γνωρίζουν για ποιο πράγμα μιλάμε. Εδώ πέρα τα πάντα παίζουν ρόλο από την τεχνική μέχρι την δύναμη από την τακτική μέχρι την επίδειξη από την μάχη με τα γυμνά χέρια μέχρι και την μάχη με καρέκλες και ότι άλλο θα βρείτε κάτω από το ring για μια παραπάνω δόση του SMACKDOWN!!!

Οι αλλαγές του SMACKDOWN VS RAW φέτος είναι πολλές όπως άλλωστε κάθε χρόνο το SMACKDOWN VS RAW έρχεται όλο και πιο δυνατό και πιο ολοκληρωμένο στη διάθεση σας!

1.100% ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ – Περιλαμβάνονται περισσότεροι από 70 Superstar, 100+ τύποι αγώνων, 19 ολοκαίνουργιες αρένες. Εάν είναι στη TV, είναι και στο παιχνίδι!
2. ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ – Το νέο Road to WrestleMania δίνει περισσότερο έλεγχο στην αποστολή σας! Περιτριγυρίστε ελεύθερα στη ζωντανή αρένα συναντήστε Superstar, και λάβετε μέρος αυτοσχέδιους αγώνες και καυγάδες!
3. ΝΕΑ ΦΥΣΙΚΗ – Με το ολοκαίνουργιο σύστημα φυσικής, κανένας αγώνας ή αλληλεπίδραση με αντικείμενο δεν είναι ποτέ το ίδιο!
4.  Δημιουργήστε τον Superstar σας, το σετ των κινήσεών σας , τις τελειωτικές κινήσεις σας, τις ιστορίες σας, τις σκηνές αποκορυφωμάτων σας – και μοιραστείτε τα online!
5.  ONLINE – Παίξτε όλους τους δημοφιλείς τύπους αγώνων online, όπως Hell in a Cell, TLC, Elimination Chamber και για πρώτη φορά – Royal Rumble εναντίον μέχρι 12 παικτών online!


WWE Smackdown Vs Raw 2011 Official Trailer
Ανέβηκε από zegetron. - Δείτε και άλλα βίντεο από παιχνίδια.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan