Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Η μεγάλη πρεμιέρα απόψε για την "Ζωή της άλλης" !


Ποδαρικό στην prime time ζώνη κάνει ο δεύτερος κύκλος της επιτυχημένης σειράς του Mega «Η ζωή της άλλης», που επιστρέφει απόψε στις 9 μ.μ στους δέκτες μας. Μαζί με τα «Μυστικά της Εδέμ», που άρχισαν να ξετυλίγουν το κουβάρι τους την Κυριακή, οι δύο πολυαγαπημένες σειρές καλωσορίζουν τους τηλεθεατές του Mega στη σεζόν 2010-2011.

Ιντριγκες, έρωτες, πάθη, μυστικά, συγκρούσεις, συνωμοσίες και ένας δυνατός δεύτερος κύκλος ξεκινά απόψε...Απρόσμενες εξελίξεις και νέα πρόσωπα αναστατώνουν φέτος τις ζωές των πρωταγωνιστών μας ανεβάζοντας την αδρεναλίνη στα ύψη. Πρόσωπα από το παρελθόν κάνουν την εμφάνισή τους.

Ποια είναι τα πραγματικά τους κίνητρα; Πρώην σύμμαχοι και νυν εχθροί, πρώην εχθροί και νυν σύμμαχοι, θύματα και θύτες συνθέτουν ένα κουβάρι που αρχίζει να ξετυλίγεται...

Η αλήθεια, όμως, δεν θα αργήσει να λάμψει. Πώς θα την αντιμετωπίσουν οι ήρωές μας; Ανάμεσα στη μνήμη και τη λήθη, το παρελθόν και το παρόν, το μίσος και την αγάπη, όλα μπορούν να συμβούν.

Ενώ, λοιπόν, η Ξένια βρίσκεται ένα βήμα πριν από τον θάνατο, η Κάτια ταράζει την οικογένειά της με αναπάντεχο τρόπο...

Η Τόνια, καχύποπτη μετά το χαρτί που βρήκε στην τσέπη του Σωτήρη, επιμένει να τον ρωτάει για ποιο λόγο είχε δοσοληψίες με την Κάτια.

Η Ελπίδα, αναστατωμένη ακόμα από το μήνυμα του Στέφανου, προσπαθεί να στηρίξει τον Χάρη σε μια δυσκολία που αντιμετωπίζει.

Ο Στέφανος, όμως, είναι αποφασισμένος να διεκδικήσει σοβαρά την Ελπίδα. Την παίρνει τηλέφωνο και της ζητάει να συναντηθούν. Αυτή, αν και ταράζεται, αρνείται.

Ο Στέφανος όμως, με την ενθάρρυνση της Μελίνας επιμένει. Η Ελπίδα αρχικά αμφιταλαντεύεται αλλά πηγαίνει τελικά στο ραντεβού... Η Ελπίδα κρατά σκληρή στάση στη συνάντησή της με τον Στέφανο, χρεώνοντάς του το λάθος του. Παρ’ όλα αυτά, παραδέχεται πως νιώθει κάτι γι’ αυτόν.

Η σταδιακή βελτίωση της Κάτιας κάνει τους εχθρούς της να φοβούνται και τους φίλους της να χαίρονται. Μόνο που καμιά φορά τα στρατόπεδα δεν είναι τόσο ξεκάθαρα.

Ο Στάθης κάνει σκηνή στο σπίτι της Βιβής διεκδικώντας τη Μελίνα, ενώ ο Ανδρόνικος πείθει τον Στέφανο να μην παραιτηθεί στην υπόθεση της Ελπίδας και να την διεκδικήσει. Ο Τζώρτζης αποτρέπει επίθεση αγνώστων που έχει σαν στόχο την Ελενα, πράγμα που τους φέρνει πιο κοντά.

Η Κάτια συνέρχεται από το κώμα για να ανακαλύψει ότι όλη της η ζωή έχει διαγραφεί από το μυαλό της, ενώ η Ελπίδα μένει στο σπίτι του Χάρη, χωρίς όμως να έχει ξεχάσει οριστικά τον Στέφανο.

H Μελίνα ενθαρρύνει τον Στέφανο να προσεγγίσει την Ελπίδα. Ο Στάθης προτείνει στην Ξένια να οργανώσουν μαζί ένα κόλπο, για να κλέβουν λεφτά από την εταιρεία της Κάτιας. Η Ξένια βάζει τον Τζώρτζη να μάθει από την Ελενα, με τρόπο, περισσότερα για τον μυστηριώδη επισκέπτη.
Πηγή

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan