Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Διαγωνισμός ομορφιάς για τη Miss "Εγκληματίας 2010" !

Ο πρώτος διαγωνισμός ομορφιάς για τη Miss "Εγκληματίας 2010" διοργανώνεται στην Ουγγαρία. Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στον διαγωνισμό είναι -πέρα από την αποστολή μίας ολόσωμης φωτογραφίας με μαγιό- να προσκομίσουν οι ενδιαφερόμενες έγγραφα που να αποδεικνύουν ότι το ποινικό τους μητρώο είναι... κατάμαυρο!

Οι σχέσεις με τη Μαφία, ο λόγος για τον οποίο έχουν οδηγηθεί στη φυλακή αλλά και ο χρόνος της καταδίκης τους, είναι προσόντα που θα ληφθούν σοβαρά υπ΄όψιν!

Μία από τις φιναλίστ, η Άννα, λέει: "Οι φίλες μου συνέχεια με παρακινούσαν να λάβω μέρος σε καλιστεία , αλλά δεν μπορούσα, αφού απαραίτητη προϋπόθεση ήταν να μην έχω μπλεξίματα με το νόμο".

Η νικήτρια του πρωτότυπου τίτλου θα θα κερδίσει ένα αυτοκίνητο και ένα διαμέρισμα στη Βουδαπέστη. Ο διαγωνισμός θα γίνει σε ένα μπαρ που στο παρελθόν είχε γίνει στόχος μαφιόζικου χτυπήματος.

Όπως δήλωσε με καμάρι ένας από τους διοργανωτές: "Εχουμε συμμετοχές από κλέφτρες, απατεώνισσες, μέλη συμμοριών, ληστές τραπεζών κτλ, οπότε θα είναι μία πολύ ενδιαφέρουσα βραδιά"!

Η σημασία της λέξης "ενδιαφέρουσα", είναι τελικά υποκειμενική! Τι άλλο θα ακούσουμε...


πηγη

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright 2009 Οιχαλία - Τρικάλων. Powered by Blogger Blogger Templates create by Deluxe Templates. WP by Masterplan